Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα σύγχρονα "αγροτικά" είναι πραγματικά ασταμάτητα εκτός δρόμου!

Σύγκρίνουμε τρία σούπερ δημοφιλή μοντέλα που τα καταφέρνουν εξαιρετικά εντός και εκτός δρόμου.

Τρία Pick-Up εξαιρετικά στο off-road

47.366 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2021)

Μπορεί τα Pick-Up να αποτελούν επαγγελματικά εργαλεία για φόρτωμα, ωστόσο έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την εκτός δρόμου κίνηση -και όχι άδικα- δεδομένων των χαρακτηριστικών που διαθέτουν. Δείτε τι μπορούν να κάνουν off-road τα Ford Ranger, Isuzu D-Max και Toyota Hilux.

Το ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο της ελληνικής χερσονήσου, αποτελεί –μεταξύ άλλων- έναν από τους λόγους που οδήγησαν στην –πρωτοφανή για δεκαετίες- εμπορική επιτυχία των Pick-Up στη χώρα μας. Με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως και άνω του ενός τόνου, πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και πρωτίστως, εξαιρετική οδική συμπεριφορά τόσο εντός όσο και –κυρίως- εκτός δρόμου, τα Pick-Up προσφέρουν ανεκτίμητα οφέλη σε αυτόν που θα επιχειρήσει να βγει… εκτός της πεπατημένης κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του, ακόμη και στην περίπτωση που μεταφέρει φορτία μεγάλου βάρους ή και επιπλέον συνεπιβάτες.


Σύγκρίνουμε τρία σούπερ δημοφιλή μοντέλα που τα καταφέρνουν εξαιρετικά εντός και εκτός δρόμου.

Σύγκρίνουμε τρία σούπερ δημοφιλή μοντέλα που τα καταφέρνουν εξαιρετικά εντός και εκτός δρόμου.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Pick-Up «εμφύλιος»: Isuzu D-Max Vs Mitsubishi L200
Ωστόσο, η κίνηση σε διαδρομές με μεγάλες εδαφικές ανωμαλίες ή σημαντικά περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης, εμφανίζει σημαντικές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, απαιτώντας τη μέγιστη και συνεχή εγρήγορση του οδηγού.
Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της μέγιστης ασφάλειας έχουν και οι ικανότητες του εκάστοτε οχήματος, όπως π.χ. η αποδοτικότητα του συστήματος μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς, οι μεγάλες γωνίες του αμαξώματος και η απόσταση του από το έδαφος, χωρίς να παραβλέπουμε τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες σε ότι αφορά στα ηλεκτρονικά συστήματα υποστήριξης του έργου του οδηγού.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ FORD RANGER ISUZU D-MAX TOYOTA HILUX
Απόσταση από το έδαφος (χλστ.) 232-283 220-240 227-310
Γωνία προσέγγισης (μοίρες) 28 29-30,5 29
Γωνία ράμπας (μοίρες) 24 21,4-22,9 23
Γωνία αποχώρησης (μοίρες) 27 22,5-27,4 26
Πλευρική κλίση (μοίρες) 35 - 45
Μέγιστο βάθος υδάτινου εμποδίου (χλστ.) 800 800 700
Στις ενότητες που ακολουθούν σας παρουσιάζουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τριών εκ των πιο προηγμένων Pick-Up της αγοράς, αναλύοντας το βασικό τους χαρακτηριστικό, δηλαδή τις δυνατότητες εκτός δρόμου κίνησής τους.

Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα…

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »