Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Opel θα παρουσιάσει στην ΙΑΑ 2017 και μια νέα έκδοση του Vivaro με την ονομασία «Life», που είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες.

Βασικό χαρακτηριστικό των εκδόσεωνLife είναι πως μπορούν να μετατραπούν άνετα σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με ένα μεγάλο κρεβάτι στο εσωτερικό τους.

Η ύπαρξη ενός αναδιπλούμενο τραπεζιού και η δυνατότητα περιστροφής των καθισμάτων της 2ης σειράς, δημιουργούν επίσης ένα βολικό καθιστικό.

Αντίστοιχα, τα καθίσματα της 2ης και της 3ης σειράς, μπορούν να αναδιπλωθούν, μετατρέποντας το εσωτερικό του οχήματος σε… κρεβατοκάμαρα.

Τροχόσπιτο «τσέπης» από την Opel

5.255 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2017)

Η Opel έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της -3ης κατά σειρά- νέας έκδοσης του Vivaro, με την ονομασία «Life», την οποία θα παρουσιάσει επίσημα στην προσεχή ΙΑΑ της Φρανκφούρτης.

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ 2017, 14-24/9), η Opel έχει αποφασίσει να παρουσιάσει αρκετές ενδιαφέρουσες εκδόσεις του νέου Vivaro.
Πέραν λοιπόν από τις εκδόσεις «Tourer» και «Combi+» που έχουμε ήδη παρουσιάσει, το παρόν στην προσεχή ΙΑΑ θα δώσει και η νέα έκδοση «Life», που ουσιαστικά επιτρέπει στο νέο Vivaro να μετατρέπεται σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με ένα διπλό κρεβάτι στο εσωτερικό του, χάρη στην αναδίπλωση και ανάκλιση των καθισμάτων της δεύτερης και της τρίτης σειράς.
Στον εξοπλισμό των εκδόσεων «Life» περιλαμβάνονται δύο ξεχωριστά καθίσματα για τη δεύτερη σειρά, τα οποία μπορούν να περιστραφούν στη βάση τους και σε συνδυασμό με την ύπαρξη ενός αναδιπλούμενου τραπεζιού, μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης σειράς καθισμάτων, επιτρέπουν την μεταμόρφωση του εσωτερικού σε ένα ευρύχωρο καθιστικό για έως και πέντε επιβάτες (πέραν του οδηγού και του συνοδηγού.
Πέραν αυτού, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, τα καθίσματα της δεύτερης της και της τρίτης σειράς, μπορούν να αναδιπλωθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργεί ένα –μεγάλων διαστάσεων- και πλήρως επίπεδο κρεβάτι στο εσωτερικό του νέου Vivaro Life.
Φυσικά, τα ενδιαφέρονται στοιχεία στον εξοπλισμό της έκδοσης Life δεν σταματούν εκεί καθώς η Opel έχει φροντίσει να διασφαλίσει για τους ιδιοκτήτες του ειδικές μεμβράνες σκίασης –συσκότισης- για όλες τις γυάλινες επιφάνειες (παράθυρα) πίσω από τη δεύτερη κολώνα του αμαξώματος, καθώς και ειδικό φωτισμό με λυχνίες LEDs. Επιπρόσθετα, προσφέρει δύο θύρες USB καθώς και αυτόματο κλιματισμό αλλά και βοηθητικό σύστημα θέρμανσης.
Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν στοιχεία όπως το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Navi 80 IntelliLink» με οθόνη αφής 7 ιντσών κ.ά.