Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας και η ευρυχωρία αποτελούν βασικά προτερήματα του εσωτερικού της καμπίνας στο Fiat Doblo.

Αναλόγως της έκδοσης, το Doblo Cargo μπορεί να μεταφέρει φορτία μήκους έως 3,4μ., βάρους έως 1,0t. και όγκου έως 5,4κ.μ.!

Fiat Doblo Cargo

77.474 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Τo Fiat Doblo Cargo είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα βασικότερα παραδείγματα της αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών πόλης και σίγουρα, μαζί με το Ducato, ο κορυφαίος σε πωλήσεις και πιο αποδοτικός εκπρόσωπος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Διαθέσιμο σε πολλαπλές εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος και του μεταξονίου καθώς και με δύο ύψη οροφής (χωρίς να παραβλέπουμε τις εκδόσεις Work-Up με την ανοικτή καρότσα), το Doblo Cargo ως Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία συνολικού βάρους έως 1,0t. και όγκου έως 5,4κ.μ. που είναι και η κορυφαία επίδοση της κατηγορίας. 
Αναλόγως του μήκους του αμαξώματος, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 1,82 – 2,17μ. και μπορεί να αυξηθεί στα 3,05 – 3,40μ. με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού της καμπίνας από τον χώρο φόρτωσης. 
Όπως και στις εκδόσεις αμαξώματος, έτσι και η γκάμα των κινητήρων του Fiat Doblo Cargo περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές για διάφορους τύπους χρήσης. 
Εκτός των δύο πετρελαιοκινητήρων 1,3 και 1,6λτ. που αποδίδουν ισχύ 95 ή 120 ίππων αντίστοιχα, οι εκδόσεις Natural Power του ιταλικού Vanette μπορούν να κάνουν χρήση διπλού τύπου καυσίμου (βενζίνη/ φυσικό αέριο), διασφαλίζοντας τη δραστική μείωση του Κόστους Χρήσης του Doblo Cargo. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)