Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κορυφαίο σε ποιότητα κατασκευής, εξοπλισμό και χώρους το εσωτερικό του νέου Transit Connect.

Αναλόγως της έκδοσης, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 4,4 κ.μ.

Ford Transit Connect

77.470 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Τo Transit Connect αποτελεί –διαχρονικά- μια από τις πιο πλήρεις, αποδοτικές και κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των Vanettes με βασικά προτερήματα του την καλαίσθητη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, τον υπέρ-πλήρη εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας και φυσικά τις μεγάλες διαστάσεις του χώρου φόρτωσης του. 
Παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς έως και 3 επιβατών στο εσωτερικό του, το Transit Connect διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος με ωφέλιμο χώρο φόρτωσης από 1,79 – 2,15μ. που χάρη σε μια ειδική καταπακτή στο κάθισμα του συνοδηγού, μπορεί να αυξηθεί στα 3,0 – 3,4μ. Αντίστοιχα, με το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο να ανέρχεται έως και στα 903 κιλά, το Transit Connect μπορεί να υποστηρίξει φορτία όγκου από 3,0 – 4,4κ.μ. 
Σε ότι αφορά στις επιλογές μηχανικών συνόλων, ο εκπρόσωπος της Ford είναι διαθέσιμος με τον 1.000άρη EcoBoost των 100 ίππων αλλά και δύο επιλογές του νέου πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 1,5λτ. που αποδίδουν ισχύ 100 ή 120 ίππων και συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή το νέο αυτόματο PowerShift των 8 σχέσεων. 
Με βάση όλα τα παραπάνω, η μέση κατανάλωση καυσίμου του Transit Connect ξεκινά από τα 7,8λτ./100χλμ. βενζίνης ή από τα 5,1λτ./100χλμ. πετρελαίου σύμφωνα με το νέο πρότυπο υπολογισμού «WLTP».

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)