Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Peugeot Partner

77.475 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Mε τον τίτλο του «International Van of the Year 2019» στις… αποσκευές της, η νέα γενιά του Peugeot Partner έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη και των ελλήνων επαγγελματιών, με βάση τις πωλήσεις της κατηγορίας για το 2019. 
Εκτός της σημαντικά τροποποιημένης σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού, του νέου δαπέδου και της σημαντικά βελτιωμένης οδικής συμπεριφοράς, πληρέστερος και με πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του γαλλικού Vanette. 
Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος και μεικτό βάρος έως 2,37t., το νέο Partner Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος από 1.817 – 3,44μ., αναλόγως του τύπου του διαχωριστικού. Παράλληλα, ιδιαίτερα μεγάλο είναι και το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος (1,23μ. μεταξύ των θόλων των τροχών). 
Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το νέο Partner να μπορεί να μεταφέρει φορτία συνολικού όγκου έως 4,4κ.μ. και βάρους έως 877 κιλών. 
Τέλος, ο 1.500άρης BlueHDi πετρελαίοκινητήρας διατίθεται σε δύο εκδόσεις με ισχύ 100 ή 130 ίππων, με τη δεύτερη να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. 
Σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, η μέση κατανάλωση του εν λόγω κινητήρα ξεκινά από τα 5,4λτ./100χλμ. και οι εκπομπές ρύπων από τα 141 g/km.  

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)