Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών φιλοξενούμε την αναλυτική δοκιμή του νέου Ford Ranger XLT με τον πετρελαιοκινητήρα των 160 ίππων.

Value for money οδοστρωτήρας!

3.373 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Μη χάσετε το νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών καθώς στις σελίδες του φιλοξενούμε τη δοκιμή του διπλοκάμπινου Ford Ranger XLT με την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας και όχι μόνο…!

Ετοιμοπαράδοτο και με έκπτωση έως 4.729 ευρώ, το Ford Ranger στην έκδοση XLT, αποτελεί στην παρούσα φάση μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις στην ελληνική αγορά των Pick-Up, δεδομένου ότι, πέραν του πληρέστατου εξοπλισμού  των «XLT» εκδόσεων του, το δυναμικό Pick-Up της Ford έχει να επιδείξει εντυπωσιακές επιδόσεις τόσο στη μεταφορά φορτίων, όσο και στο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες του.
Την ίδια στιγμή, το επιβλητικό σχεδιαστικά Ford Ranger Double Cab με τον κινητήρα Duratorq TDCi των 2,2λτ. που αποδίδει ισχύ 160 ίππων και 385 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ. (μέση κατανάλωση από 6,5λτ./100χλμ.), είναι σε θέση να προσφέρει υψηλή ποιότητα κύλισης εντός δρόμου και εξαιρετική… αναρριχητική ικανότητα εκτός δρόμου.
Περισσότερα για το εξαιρετικό αυτό Pick-Up, μπορείτε να βρείτε στην αναλυτική δοκιμή του που δημοσιεύουμε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα.