Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ωριμάζει και αντεπιτίθεται!

28.715 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Το Nissan Navara ανανεώνεται σε όλους τους τομείς και ξεκινά σύντομα την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ, ρίχνοντας το… γάντι στον -έτσι και αλλιώς- έντονο ανταγωνισμό.

Μπορεί να παραμένει, πρωτίστως, ένα σκληροτράχηλο επαγγελματικό όχημα ωστόσο, το Nissan Navara ήταν από τα πρώτα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up που υιοθέτησε νέα πρότυπα άνεσης και ασφάλειας πριν από περισσότερο από μια 10ετία.
Σε μια κατηγορία λοιπόν όπου η συντριπτική κατηγορία των μοντέλων έχει να επιδείξει επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που παραπέμπουν σε πολυτελή επιβατικά οχήματα, πέραν των εξαιρετικών μεταφορικών τους δυνατοτήτων φυσικά, είναι σαφές πως η Nissan δεν θα μπορούσε να αφήσει τον βασικότερο εκπρόσωπο της να υπολείπεται σε τομείς όπως η φινέτσα, η άνεση, οι επιδόσεις και φυσικά η… συνδεσιμότητα.
Εξάλλου αναφερόμαστε σε ένα μοντέλο που έχει αποδείξει προ πολλού και επανειλημμένα την εντυπωσιακή αξιοπιστία του και διατίθεται σε 109 χώρες παγκοσμίως, με εξαιρετική εμπορική επιτυχία και παράγεται σε εργοστάσια της εταιρείας στην Ισπανία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ταϋλάνδη και την Αργεντινή.
Με βάση λοιπόν τα όσα –λίγα- έχουν προς το παρόν ανακοινωθεί επίσημα από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, το ανανεωμένο Nissan Navara θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ από την 1η Ιουλίου του 2019, χωρίς να είμαστε προς το παρόν σε θέση να αναφέρουμε ακριβή ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων του και στην Ελλάδα, που είναι δεδομένα πως δεν θα αργήσει εξάλλου.