Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα μοντέλα της Premier Edition βασίζονται στην έκδοση Business + και στη Sport Nav για το Trafic και έρχονται με ένα μαύρο εξωτερικό χρώμα.

Tο Renault Master Premier Edition διατίθεται σε δύο μήκη μεταξονίων συν τον turbodiesel κινητήρα 2,3 λίτρων με 130, 145 ή 170 ίππους.

Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για το Kangoo μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δυο εκδόσεων του κινητήρα dCi 1,5 λίτρων (90 και 110 ίππων).

Χατ-τρικ της Renault με την Premier Edition

2.376 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2018)

Η Renault Pro+ γιορτάζει τη συνεργασία της με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports που καλύπτει τους αγώνες της Premier League (αγγλικού πρωταθλήματος), ανακοινώνοντας την έκδοση «Premier» η οποία θα προσφερθεί σε τρία ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα τα Kangoo, Trafic και Master.

Τα μοντέλα της Premier Edition βασίζονται στην έκδοση Business + και στη Sport Nav για το Trafic και έρχονται με ένα μαύρο εξωτερικό χρώμα το οποίο «σπάει» με λευκές λεπτομέρειες στο καπό και το πλαϊνό μέρος, ενώ στάνταρ είναι οι ζάντες αλουμινίου που συμβαδίζουν με την εξωτερική χρωματική άποψη.
 
Στο εσωτερικό θα μπορέσει κανείς να βρει ως επιπλέον εξοπλισμό ένα δερμάτινο τιμόνι, ενώ στην υπηρεσία του οδηγού βρίσκονται πολλά συστήματα όπως το σύστημα ψυχαγωγίας R-Link με πλοήγηση TomTom, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και απόκλισης λωρίδας, αλλά και το cruise control.
 
Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για το Kangoo μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δυο εκδόσεων του κινητήρα dCi 1,5 λίτρων (90 και 110 ίππων), ενώ ανάλογα την έκδοση, συμπληρώνεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ή έξι ταχυτήτων, ενώ υπάρχει και η επιλογή ενός εξατάχυτου αυτόματο κιβώτιο EDC. Η Premier Edition μπορεί να καθοριστεί σε τρία στυλ αμαξώματος  Panel Van, Maxi Van και Van Crew.
 
Επιπλέον η γαλλική φίρμα υπογραμμίζει πως το Renault Trafic Premier Edition μπορεί να παραγγελθεί με τον turbodiesel κινητήρα 1,6 λίτρων με 120, 125 ή 145 ίππους, ενώ το Renault Master Premier Edition διατίθεται σε δύο μήκη μεταξονίων συν τον turbodiesel κινητήρα 2,3 λίτρων με 130, 145 ή 170 ίππους.
 
Όπως συμβαίνει με όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της Renault, όλα τα μοντέλα της Premier Edition έρχονται με εγγύηση τριών ετών / 100.000 μιλίων και του πακέτου οδικής βοήθειας καθ όλη τη διάρκεια ζωής.