MAN eTrucks: 1.300 ηλεκτρικά φορτηγά σε έναν χρόνο
MAN TGE: 10 χρόνια παρουσίας και νέα επετειακή έκδοση
Euro NCAP: Νέες δοκιμές ασφάλειας για φορτηγά περιφερειακών μεταφορών

Το MAN eTGX φορτίζει με ισχύ 750 kW στον παγετό!
Σημείο κλειδί για το συγκεκριμένο ορόσημο του μοντέλου, το σύστημα MCS.
Πραγματοποιώντας το 10% - 90% σε 30 λεπτά, μετριάζεται το λειτουργικό κόστος του φορτηγού.
Στρατηγικής σημασίας η φόρτιση με ισχύ ενός MW για την επόμενη φάση της ηλεκτροκίνησης στα βαρέα CVs.
MCS ή CCS; Και τα δύο!
Η MAN απέδειξε στη Σουηδία πως η φόρτιση με ισχύ 1 megawatt για βαρέα ηλεκτρικά οχήματα δεν περιορίζεται αποκλειστικά & μόνο στο σκέλος της θεωρίας πλέον. Κι αυτό, γιατί στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Kempower MCS Live Winter Days 2026» στη Norrkoping, το eTGX πέτυχε κάτι αξιομνημόνευτο: να φορτίσει σε δημόσιο σταθμό με ισχύ γύρω στα 750 kW, αξιοποιώντας τις προδιαγραφές του Megawatt Charging System (MCS) – και μάλιστα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.
Σε αυτό το τελευταίο μάλιστα έγκειται και η ουσία του όλου εγχειρήματος… Ο λόγος; Η δοκιμή σε πραγματικές χειμερινές συνθήκες φανερώνει τη σταθερότητα του συστήματος, την επικοινωνία οχήματος & φορτιστή, αλλά και τη συνολική αξιοπιστία της διαδικασίας.
Για τα ίδια τα ηλεκτρικά φορτηγά άλλωστε, η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται ως μείζονος σημασίας, καθώς (πέρα από το σκέλος της τεχνολογικής επίδειξης) αποδεικνύεται έμπρακτα η προσαρμογή του οχήματος στις καθημερινές απαιτήσεις των εμπορευματικών μεταφορών.
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: PRO.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.