Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σαν το παλιό καλό κρασί!

9.090 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2017)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη πρώτη επίσημη παρουσίαση του, η Mercedes-Benz υποδέχθηκε και στην Ελλάδα δύο επετειακές εκδόσεις του Actros που συναρπάζουν με το κορυφαίο τεχνολογικό τους υπόβαθρο.

Kατά τη διάρκεια του 2016 συμπληρώθηκαν δύο δεκαετίες από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του Mercedes-Benz Actros, πίσω στο 1996. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ) που διοργανώθηκε μέσα στο φθινόπωρο του περασμένου έτους, ώθησαν την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στην αναβάθμιση της «ναυαρχίδας» στον κλάδο των φορτηγών σε πολλαπλούς τομείς, καθώς και στην δημιουργία μιας νέας –επετειακής- έκδοσης του μοντέλου, που θα διατεθεί σε μόλις 200 οχήματα.
Δύο εκ των συλλεκτικών –επετειακών- εκδόσεων του νέου Actros είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς και για ακόμη μια φορά, εντυπωσιαστήκαμε με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τις ξεχωριστές «πινελιές» που έχουν προβλεφθεί για τα… 20α… γενέθλια του μοντέλου και φυσικά, το κορυφαίο επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας που ενσωματώνουν σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.