Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ακατάβλητο

6.763 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Η πληρότητα εκδόσεων αμαξώματος, κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης της κίνησης, το στιβαρό πλαίσιο και το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας διασφαλίζουν την αποδοτικότητα του Mercedes-Benz Arocs.

ΗMercedes-Benz Trucks συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του πλανήτη σε ότι αφορά στην κατασκευή βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Όπως είναι φυσικό, η τεχνογνωσία της δεν θα μπορούσε να βρει μεγαλύτερη πρόκληση από τον κατασκευαστικό κλάδο, ο οποίος θέτει τα οχήματα που προορίζονται για χρήση σε αυτόν, υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες κίνησης (εντός και εκτός δρόμου), χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τα φορτία που σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν… τριψήφιο αριθμό τόνων.
Το Arocs είναι ουσιαστικά η βασική πρόταση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στον εν λόγω κλάδο ωστόσο, είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία των εφαρμογών στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί που, κυριολεκτικά η Mercedes-Benz έχει ουσιαστικά δημιουργήσει έναν… χαμαιλέοντα για ειδικές αποστολές, όπου τόσο η ασφάλεια και η ικανότητα κίνησης… κυριολεκτικά παντού, επιβάλλεται να συνδυάζονται με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση καυσίμου και την… μηδαμινή σε κόστος συντήρηση. Σε όλα τα παραπάνω, δεν μπορούμε φυσικά φυσικά να παραβλέψουμε την άνεση που –επιβάλλεται- να απολαμβάνει ο οδηγός παντού και πάντα.
Όλα τα παραπάνω είναι σε βασικές γραμμές τα στοιχεία που έχουν καθορίσει την μακρόχρονη διαδικασία εξέλιξης του Mercedes-Benz Arocs, ενός ακατάβλητου επαγγελματικού οχήματος που προσφέρεται σε μια εντυπωσιακή γκάμα εκδόσεων με διάταξη αξόνων από 4x2 έως 8x8.
Ας γνωρίσουμε καλύτερα ορισμένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του…