Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις «H2» του Trafic έχουν αυξημένο ύψος αμαξώματος κατά 524 χλστ. (στα 2.495 χλστ.) και προσφέρουν ωφέλιμο εσωτερικό ύψος 1.898 χλστ. (+511 χλστ.) σε σχέση με τις εκδόσεις «H1».

Συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ

6.141 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Renault Trafic που η Teoren Motors A.E. προσφέρει πλέον στην ελληνική αγορά φιλοδοξώντας να ισχυροποιήσει σημαντικά τη θέση της, σε συνδυασμό με τα ήδη επιτυχημένα Clio Van και Kangoo.

Mε τις νέες ταξινομήσεις της κατά το 12μηνο του 2017 να αυξάνονται κατά 33,07% σε σχέση με τα δεδομένα του 2016 αλλά και αντίστοιχη αύξηση πωλήσεων και μέσα στο 1ο 2μηνο του 2018, είναι σαφές πως η κατηγορία των μεσαίων Vans κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη και των ελλήνων επαγγελματιών, όπως ήδη συμβαίνει εδώ και χρόνια και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Στους πλήρως αναβαθμισμένους –κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας- εκπροσώπους της περιλαμβάνονται επιλογές όπως τα μοντέλα Citroen Jumpy, Ford Transit Custom, Mercedes-Benz Vito, Nissan NV300, Peugeot Expert, Toyota Proace ή VW Transporter (για να αναφέρουμε μερικούς), γεγονός που καθιστά σαφές πως το νέο Renault Trafic, ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό… περιβάλλον.
Παρόλα αυτά, η νέα πρόταση της Renault έχει να επιδείξει αρκετούς… άσσους στο μανίκι της καθώς, με κόστος αγοράς που ξεκινά από τα 21.900 ευρώ, διακρίνεται για το πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει ενώ, ευρεία είναι και η γκάμα των εκδόσεων του, ως προς τις διαστάσεις του αμαξώματος.
Σε συνδυασμό με τους αποδοτικούς και ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες πετρελαίου, είναι σαφές πως η Teoren Motors A.E. φιλοδοξεί να αποσπάσει ένα σεβαστό μερίδιο αγοράς, σε μια νευραλγική κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών, με όλες τις ενδείξεις να υποδηλώνουν πως το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει.

Κόστος από 21.900 ευρώ
Ο επίσημος τιμοκατάλογος της ελληνικής αντιπροσωπείας της Renault, Teoren, για το Trafic δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το κόστος των εκδόσεων Van θα ξεκινά από τα 21.900 ευρώ (ΦΠΑ), χωρίς ωστόσο να υπολογίζονται οι εκάστοτε εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες της εταιρείας.

Εγγύησεις
- Εργοστασιακή εγγύηση οχήματος: 5 έτη ή 100.000 χλμ.(*)
- Αντισκωριακή προστασία: 12 έτη
- Εγγύηση Βαφής: 3 έτη
- Οδική Βοήθεια Renault Assistance: 5 έτη ή 100.000χλμ.(*)
(*): Χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για τα πρώτα δύο έτη
Πλούσιος εξοπλισμός άνεσης & ασφάλειας
Στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του Renault Trafic Van θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής στοιχεία:
Σύστημα Start & Stop, ESP με «Extended Grip» και Hill Start Assist, ABS με AFU και EBV, αερόσακος οδηγού, ρυθμιζόμενο καθΆ ύψος κάθισμα οδηγού με υποστήριξη μέσης και υποβραχιόνιο, καθρέπτης «Wide View Mirror» στο σκιάδιο του συνοδηγού, τιμόνι με ρύθμιση σε ύψος και βάθος, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα με χειριστήριο στο τιμόνι, cruise-control, αισθητήρες φωτός – βροχής, προβολείς ομίχλης, ασύμμετρη δίφυλλη (60/40) πίσω πόρτα με άνοιγμα 180 μοιρών, δεξιά πλευρική θύρα, αισθητήρες parking πίσω, πλήρες μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι και καταπακτή επιμήκυνσης, διπλό κάθισμα συνοδηγού με αναδιπλούμενη πλάτη, πολυχρηστικό τραπεζάκι, και αποθηκευτικό χώρο 54λτ. στη βάση.