Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

best buy - εκδοσεισ

Συγκρίνουμε τις μεταφορικές δυνατότητες τριών εκ των εμπορικών πρωταγωνιστών της ελληνικής αγοράς των Μεγάλων Vans.

Τρία κορυφαία Μεγάλα Vans στο μικροσκόπιο

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022

Τα Fiat Ducato, Ford Transit & Mercedes-Benz Sprinter συγκέντρωσαν πέρυσι από κοινού το 51,21% των συνολικών νέων ταξινομήσεων στην κατηγορία των Μεγάλων Vans. Ας δούμε, όμως, πού υπερέχει και πού υστερεί το καθένα τους σε συγκεκριμένους τομείς που άπτονται της πρακτικότητας και αποδοτικότητάς τους.

Ούτε που θα μπορούσαμε να φανταστούμε λίγα χρόνια πριν, τα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας που θα προσέφεραν σήμερα τα νέα φορτηγά στο εσωτερικό τους.

Δες 3 φορτηγά με καμπίνα σε μέγεθος γκαρσονιέρας!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022

Το όνειρο κάθε επαγγελματία οδηγού, ειδικά αυτού που δραστηριοποιείται στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, αποτελεί ένα αποδοτικό μα παράλληλα και ευρύχωρο εργαλείο δουλειάς. Ένα όχημα με ανέσεις. Σαν να λέμε ένα από τα 3 βαρέα φορτηγά που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με XXL καμπίνα.

Τα επαγγελματικά οχήματα -ελαφρά και βαρέα- περνάνε με ταχείς ρυθμούς στη νέα εποχή σε ό,τι έχει να κάνει με την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και φυσικά τους ρύπους που εκπέμπουν.

Ένα όχημα για κάθε επαγγελματία!

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, δεν είναι δυνατόν οι μεταφορές να παραμείνουν όπως τις γνωρίζαμε. Ούτε φυσικά τα επαγγελματικά οχήματα της νέας εποχής, που πρέπει να είναι οικονομικά, καθαρά, άνετα και ασφαλή. Δείτε όλες τις νέες τάσεις και ορισμένα από τα οχήματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες αν

Αντιπαραθέτουμε τις έκδοσεις Long των 95 ίππων των δύο γενεών του Citan και αποτυπώνουμε τι νέο φέρνει το ολοκαίνουργιο vanette της Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Citan: OLD vs NEW

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022

Συνολικά αναβαθμισμένο εμφανίζεται το νέο Mercedes-Benz Citan σε όρους άνεσης, ασφάλειας, συνδεσιμότητας και οδικής συμπεριφοράς, με το 1ης γενιάς μοντέλο ωστόσο -αν και μικρότερο σε εξωτερικές διαστάσεις- να αντιπαραθέτει τις ελαφρώς υψηλότερες μεταφορικές δυνατότητες.

Υπηρεσίες 360ο υπάρχουν ήδη και για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα (στη φωτό το Maxus eDeliver 9).

Λύση Πακέτο: Ηλεκτρικό όχημα, Φορτιστής & Πάροχος

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Δεν αρκεί να αγοράσεις (ή να μισθώσεις) ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα. Πρέπει να ξέρεις πώς θα το φορτίσεις, αλλά και από πού θα παίρνεις την απαιτούμενη ενέργεια. Χρειάζεσαι δηλαδή ολοκληρωμένες, «360ο» υπηρεσίες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μην ξεχνάς πως δικαιούσαι και επιδότησης!

Σε συνολικά 12 εκδόσεις προσφέρεται στη χώρα μας το Isuzu D-Max από την εισαγωγική εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Η πολυδιάστατη γκάμα του Isuzu D-Max

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022

Με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα; Με κίνηση στους 2 ή στους 4 τροχούς; Με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο; Σε ποια έκδοση εξοπλισμού; Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές όλων των εκδόσεων του Isuzu D-Max, που αποτελεί το ασφαλέστερο -και ένα από τα συνολικά κορυφαία- Pick-Up που μπορεί καν

Προσιτό σε τιμή, πλούσιο σε εξοπλισμό! Δείτε τι τεχνολογικές εφαρμογές φέρει το νέο Renault Express Van.

Νέο Renault Express Van: MAXIMUM tech & MINIMUM price

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Μπορεί το νέο Renault Express Van να είναι από τα πιο προσιτά σε τιμή Vanette της ελληνικής αγοράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάνει «εκπτώσεις» σε ποιότητα. Αντιθέτως διαθέτει έναν υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, τεχνολογικές καινοτομίες που καθιστούν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη.

Πεντάστερο όχι μόνο σε ανέσεις αλλά και σε ασφάλεια το νέο Isuzu D-Max...

Isuzu D-Max: το μοναδικό 5άστερο των crash test

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022

Το πλήθος βραβείων για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα, αλλά κυρίως τα 5 αστέρια παθητικής ασφάλειας στα crash-test του Euro NCAP, είναι από μόνα τους αρκετά για να κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή του Isuzu D-Max να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή μέχρι να του παραδοθεί ένα από τα κορυφαία Pick-

Τρία δημοφιλή μοντέλα που μπορείτε να εντάξετε στο δυναμικό της επιχείρησής σας με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης και να λάβετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Top 3 Leasing Deals για αγορά Επαγγελματικού

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022

Επιλέγουμε τρεις συμφέρουσες προτάσεις από την αγορά του leasing, τρία δημοφιλή επαγγελματικά μοντέλα από τις best-selling κατηγορίες, που μπορείτε να κάνετε δικά σας πληρώνοντας μονάχα ένα μηνιαίο μίσθωμα και το κόστος του καυσίμου.

Εντός ή εκτός πόλεως μπορούν να πιάσουν δουλειά τα μεσαία φορτηγά (στη φωτο το Volvo FL).

Αστικές μεταφορές (και όχι μόνο) με μεσαία φορτηγά

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022

Η ευελιξία των μεσαίων φορτηγών τα καθιστά «μπαλαντέρ» της μεταφορικής διαδικασίας, καθώς μπορούν να φέρουν εις πέρας από αστικές διανομές μέχρι εθνικές μεταφορές, αλλά και να δραστηριοποιηθούν σε ένα εργοτάξιο ή στην αποκομιδή απορριμμάτων. Ας δούμε τις προτάσεις των Mercedes-Benz και Volvo, που εμ

Πλήθος επιλογών διασκεύης για το Fiat Ducato, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με σταθερή ή ανατρεπόμενη καρότσα και μονή ή διπλή καμπίνα.

Αστικές λύσεις για τον κατασκευαστικό κλάδο

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022

Από τη στιγμή που πολλά εργοτάξια βρίσκονται εντός ή πλησίον πόλεων, απαιτούνται ευέλικτα οχήματα με συμπαγείς διαστάσεις, τα οποία ωστόσο θα διαθέτουν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες. Ας δούμε 2 μοντέλα -ένα μικροσκοπικό (Piaggio Porter NP6) και ένα μεγάλο (Fiat Ducato)- που ταιριάζουν «γάντι» (και)

Ιδανικό για αστικές και εθνικές μεταφορές και παραδόσεις κρεάτων, είναι το Mercedes-Benz Atego, εφοδιασμένο με ψυκτικό θάλαμο.

Vans & Trucks με ψυκτικούς θαλάμους για meat μεταφορές

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022

Από τα Μικρά Vanette μέχρι τα Βαρέα Φορτηγά, τα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα -με τη βοήθεια των ψυκτικών θαλάμων τελευταίας τεχνολογίας- είναι σε θέση να μεταφέρουν με αποδοτικότητα και ασφάλεια τα τρόφιμα, από τον χώρο του σφαγείου μέχρι την πόρτα του τελικού καταναλωτή.

Με δύο ολοκαίνουργια ηλεκτρικά μοντέλα, ένα vanette και ένα ελαφρύ φορτηγό, η BYD θέλει να διεκδικήσει το μερίδιό της από την πίτα των πωλήσεων.

Economy & Eco-friendly διανομές!

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022

Ιδανικά για πάσης φύσεως αστικές μεταφορές και last-mile διανομές, είναι τα Ηλεκτρικά Vanette, Van και Ελαφρά Φορτηγά, τα οποία αφενός δεν υπόκεινται σε περιορισμούς κίνησης και αφετέρου εμφανίζουν χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας. Ας δούμε τις προτάσεις των BYD, Maxus και Peugeot.

Η ALD Automotive προσφέρει το Citroen Jumpy με μηνιαίο μίσθωμα 189 ευρώ (διάρκεια προγράμματος 5 χρόνια).

Top 5 Deals στο Leasing Επαγγελματικών

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022

Από το πλήθος επαγγελματικών οχημάτων που διαθέτουν οι εταιρείες Leasing στην ελληνική αγορά, επιλέγουμε 5 δημοφιλή μοντέλα (3 Vanettes και 2Μεσαία Van) που προσφέρουν δύο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου της μακροχρόνιας μίσθωσης. Δείτε τους όρους και τα προνόμια-υπηρεσίες που συνοδεύουν τα Top 5

Ετοιμοπαράδοτο -σε προσιτή τιμή- το νέο Renault Express Van δίνει έμφαση και στην ασφάλεια.

Γαλλικά Vanettes με extra ασφάλεια

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022

Ένα επαγγελματικό όχημα -όπως και κάθε άλλο όχημα- οφείλει να προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, καθιστώντας τη ζωή του οδηγού του ευκολότερη, αλλά και προστατεύοντας τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Ας δούμε, λοιπόν, τρία γαλλικά Vanettes που θέτουν τον πήχη ψηλά (και) στην ασφάλεια.

«Πετάει» (και) εμπορικά το Isuzu D-Max στην Ελλάδα...

Υπερδιπλάσιες οι πωλήσεις του Isuzu D-Max

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022

«Πετάει» εμπορικά το Isuzu D-Max στη χώρα μας, καθώς πέρυσι αύξησε ποσοστιαία τις πωλήσεις του κατά 112,3%! Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου ιαπωνικού Pick-Up, που το καθιστούν ένα από τα πιο αξιόλογα «αγροτικά» μοντέλα της αγοράς.

Πλήθος προσφορές για vanette μοντέλα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά μακροχρόνιας μίσθωσης (στη φωτό το Ford Transit Connect).

Vanettes Ford & Renault με χαμηλό μίσθωμα

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022

Δείτε δύο Vanettes –της δημοφιλέστερης κατηγορίας της ελληνικής αγοράς- που μπορείτε να εντάξετε στο δυναμικό της επιχείρησής σας, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing).

Πρώτο με διαφορά σε ασφάλεια το νέο Fiat Ducato, το μόνο μέχρι στιγμής πλατινένιο van.

Τα ασφαλέστερα Van της αγοράς (+vids)

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022

Παίρνουν πρωτάθλημα ασφάλειας. Τα 5 μοντέλα που διακρίθηκαν στα σχετικά tests τραβώντας τα μάτια των επαγγελματιών που έχουν «mission zero» στον τομέα της υγείας και της οδικής ασφάλειας. Fiat Ducato το καλύτερο! Transit, Transporter & Vito κορυφαία. Road Safety & Τop 5 VAN !