Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ενισχυτικό – Καθαριστικό Πετρελαίου STANADYNE Performance Formula

Ενισχυτικό – Καθαριστικό Πετρελαίου STANADYNE Performance Formula

8.311 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2024)

-Πρωτοπόρο πρόσθετο πετρελαίου για όλες τις εποχές, σχεδιασμένο για όλα τα συστήματα ψεκασμού καυσίμου
-Εγκεκριμένο για κάθε τύπο αντλίας και μπεκ
-Εγκεκριμένο από Κατασκευαστές Κινητήρων και Οχημάτων (OEMs)

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

To πρόσθετο πετρελαίου STANADYNE Performance Formula παρέχει:
Προστασία από κρύο περιβάλλον – σε κανονική μίξη έως και -10°C, σε 2πλη μίξη έως και -20°C
Προστασία από ζεστό περιβάλλον – Λιπαίνει και αυξάνει τα κετάνια πετρελαίου βοηθώντας τη χαμηλή πυκνότητα πετρελαίου σε ζεστό περιβάλλον
Αύξηση Ιπποδύναμης – αυξάνοντας κατά 5 κετάνια το πετρέλαιο, βοηθά σε καλύτερη καύση δίνοντας οικονομία, καλύτερη επιτάχυνση και αύξηση ιπποδύναμης και ροπής
Μείωση Κατανάλωσης Πετρελαίου – έλεγχοι από ανεξάρτητες πηγές στη Αμερική και Ευρώπη έχουν δείξει μείωση κατανάλωσης (με χρήση του Performance Formula) έως και 9.6% σε λίτρα ανά χιλιόμετρα
Ευκολότερη και γρηγορότερη εκκίνηση κινητήρα - σε όλες τις συνθήκες
Μείωση καπνού και μικροσωματιδίων μετά καύσης – και σε καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαντικά στοιχεία
Καθαρίζει και Προστατεύει – τα συστατικά του Performance Formula προστατεύουν και καθαρίζουν αντλίες, μπεκ και όλο το κύκλωμα πετρελαίου
Μείωση Φθορών – η λίπανση και ο καθαρισμός που επιτυγχάνεται με τη χρήση του Performance Formula βοηθά στη μείωση τριβών/φθορών των εσωτερικών μερών αντλιών και μπεκ
Σταθεροποιεί το πετρέλαιο  - τα αντιοξειδωτικά του βοηθούν στη διατήρηση φρεσκάδας του πετρελαίου
ΔΕΝ περιέχει αλκοόλ – δε στεγνώνει τα ελαστικά μέρη στο εσωτερικό των αντλιών
Βοηθά στην απομάκρυνση νερού – η ειδική σύνθεσή του βοηθά να παραμένουν οι σταγόνες νερού μεγαλύτερες και έτσι εξουδετερώνονται ευκολότερα από τις νεροπαγίδες
Ειδικής φόρμουλας υλικά για χρήση με καύσιμα χαμηλής λιπαντικής ικανότητας
Χρησιμοποιείται και σε βιοντήζελ  (μίξης έως και 20% με ορυκτό ντήζελ)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Stanadyne μπορείτε να ενημερωθείτε από την Filippidis Turbo Diesel στα τηλέφωνα 2310-753688 και 2310-753689 καθώς και στο site www.turbodiesel.gr
 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • Original Ρεκτιφιέ

  Original Ρεκτιφιέ

  Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
   2104123504 Περισσότερα
 • Ρεκτιφιέ Φλόγα

  Ρεκτιφιέ Φλόγα

  Η εταιρεία Ρεκτιφιέ Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
   210 345 6626 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
   21 0346 3450 Περισσότερα
 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

  ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

  Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
   2103460288 Περισσότερα
 • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

  Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

  Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
   210 5157532-533 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
   2104962164 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
   2105579382 Περισσότερα
 • Σούστες ο Ντίνος

  Σούστες ο Ντίνος

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 6978117930 (Γιώργος), 6978117932 (Ντίνος) Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΙ

  ΑΦΟΙ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΙ

  Οι ΑΦΟΙ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΙ είναι ειδικοί στη συγκόλληση μετάλλων κάθε είδους. Κολλάνε αλουμίνιο, μαντέμι, ανοξείδωτο, μπρούντζο, σίδερο, μαγνήσιο και τιτάνιο. Από εκεί και πέρα, γεμίζουν και κολλούν σπασμένα καπάκια από μηχανές αυτοκινήτου ή θαλάσσης, κολλούν μοτέρ κορμούς αλουμινένιους ή μαντεμένιους κ.ο.κ.
   210 - 342 3034 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα