Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Motor City: Aπό ένα απλό Service μέχρι και 24ωρη κάλυψη
Motor City: Aπό ένα απλό Service μέχρι και 24ωρη κάλυψη
  • Motor City: Aπό ένα απλό Service μέχρι και 24ωρη κάλυψη
  • Motor City: Aπό ένα απλό Service μέχρι και 24ωρη κάλυψη

Motor City: Aπό ένα απλό Service μέχρι και 24ωρη κάλυψη

29.045 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2024)

- Αμεσότητα, διαφάνεια, συνέπεια, στα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα
- Υπηρεσίες:πέραν των μηχανολογικών, από ηλεκτρολογικά μέχρι βάψιμο
- Σε χώρο 1.400 τ.μ. (και έδρα στο Αιγάλεω)
- Με 24ωρη κάλυψη (για εταιρείες-συνεργάτες τους)

ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Νούμερο ένα κανόνας κάθε επαγγελματία οδηγού είναι να έχει το όχημα του πάντα στην ενδεδειγμένη κατάσταση. Από τον κινητήρα του, μέχρι τις αναρτήσεις του, από τα λάδια του έως και... τους υαλοκαθαριστήρες του. Είναι μια βασική αρχή που θα σιγουρέψει την εύρυθμη λειτουργία της εργασίας του. Οι ειδικοί συνιστούν κάθε 15.000 με 25.000 χιλιόμετρα να γίνεται ένα βασικό service στο όχημα.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Μα αν το ρητό «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» προσφέρει μια σημαντική συμβουλή, αυτή είναι να μην αφήνουμε τα πράγματα για τελευταία στιγμή. Ο προγνωστικός έλεγχος και η προληπτική συντήρηση είναι πολλές φορές αυτό που κάνει την διαφορά.
Σε αυτή την συνθήκη απαραίτητο στοιχείο είναι και η συνεργασία ενός Expert του κλάδου καλής συντήρησης. Σήμερα μιλάμε για την MotorCity.


MotorCity - 1.400 τ.μ. χώρου για εξειδικευμένο service& προγνωστικό έλεγχο

Εδώ είναι που έρχεται το συνεργείο“Κουβαράς Σπύρος-MotorCity”. Εξειδικευμένο στην επισκευή και περιοδική συντήρηση των επαγγελματικών οχημάτων και Ι.Χ. αυτοκινήτων, στην προετοιμασία ΚΤΕΟ, στο service, στις επισκευές κινητήρων, φρένων, κιβωτίων ταχυτήτων, διαφορικών και όλα τα συναφή. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα και άριστη τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της.

Το συνεργείο τους διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, από διαγνωστικά μηχανήματα μέχρι ειδικά εργαλεία καθώς και μια πλήρη γκάμα γνήσιων και aftermarketανταλλακτικών. Εδρεύει στον νέο χώρο 1.400 τ.μ. στην Οδό Αγίου Παντελεήμωνος 4 και Ιερά Οδός στο Αιγάλεω.
 

Tα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Motor City

Eστιάζει στην καλή-αξιόπιστη διάγνωση, με καταρτισμένους τεχνικούς (οι οποίοι παραμένουν ενήμεροι μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων) και στη συνέχεια καλύπτει τον επαγγελματία οδηγό με βάση τις 4 αξίες της επιχείρησης.
Πιο ειδικά, με:

- Αμεσότητα. Μεγάλη διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά.
- Λύσεις. Με εναλλακτικές μεθόδους επισκευής.
- Διαφάνεια
. Συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο του serviceστους πελάτες.
- Συνέπεια. Αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος.
 

Υπηρεσίες πέραν των μηχανολογικών: από ηλεκτρολογικά μέχρι φανοποιεία

Στο MotorCity, πέραν της μηχανολογικής τους εμπειρίας, διαθέτουν επίσης υπηρεσίες:

- Για τα ηλεκτρολογικά του οχήματος
- Φανοποιεία
- Βάψιμο
- Ευθυγραμμίσεις
- Ζυγοσταθμίσεις
 

Συνεργάζονται μαζί τους και τους επιλέγουν

Γνωστές εταιρίες έχουν επιλέξει το συνεργείο MotorCity για το service των στόλων τους. Από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών, μέχρι τον Δήμο Κερατσινίου αλλά και εταιρίες όπως η ELBISCOPARTSCENTER και η AGRINO ABEE, μεταξύ αρκετών άλλων.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συνεργείο προσφέρει και 24ωρηκάλυψη του πελάτη εφόσον το επαγγελματικό όχημα προέρχεται από εταιρία-συνεργάτη του συνεργείου και εφόσον μείνει στο δρόμο.