Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μηλιώνης Επαγγελματικά Αυτοκίνητα Ανταλλακτικά-Service σε Mercedes και MAN
Μηλιώνης Επαγγελματικά Αυτοκίνητα Ανταλλακτικά-Service σε Mercedes και MAN
  • Μηλιώνης Επαγγελματικά Αυτοκίνητα Ανταλλακτικά-Service σε Mercedes και MAN
  • Μηλιώνης Επαγγελματικά Αυτοκίνητα Ανταλλακτικά-Service σε Mercedes και MAN

Μηλιώνης Επαγγελματικά Αυτοκίνητα Ανταλλακτικά-Service σε Mercedes και MAN

1.913 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2024)

- Βρίσκεις ό,τι θες σε γνήσια ανταλλακτικά Mercedes & MAN.
- Παρέχει υπηρεσίες Service (με τεχνογνωσία 5 δεκαετιών).
- Προσφέρει επιλεγμένα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά επαγγελματικών αυτοκινήτων και φορτηγών σε ανταγωνιστικές τιμές.
- Βρίσκεται στη Λεωφ. Αθηνών 144 και στο 19ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Η «Μηλιώνης Trucks and Parts Service» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο των λεωφορείων το 1974. Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Χαράλαμπος Μηλιώνης, ανοίγοντας το πρώτο μαγαζί στη Λεωφόρο Αθηνών με αντικείμενο το Service φορτηγών αυτοκινήτων. Το 2000 στη διοίκηση της εταιρείας προστίθενται οι τρεις υιοί του Χαράλαμπου Μηλιώνη, Κωνσταντίνος, Βασίλης και Δημήτρης, συμβάλλοντας στη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης. Στα χρόνια που ακολουθούν, το δυναμικό οικογενειακό σχήμα εξελίσσει θεαματικά την εταιρεία και μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα η επιχείρηση δημιουργεί το πρώτο της υποκατάστημα με έδρα τη Γερμανία.

Σήμερα, η «ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks Service» με δύο πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία και νέα έδρα στο 19ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, δραστηριοποιείται στον χώρο των φορτηγών επαγγελματικών αυτοκινήτων από το 1984 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Τακτικούς έλεγχους Service
- Εργασίες Φανοποιείου
- Μηχανολογικές επιδιορθώσεις
- Ηλεκτρολογικές εργασίες
- Ανακατασκευές καμπίνας
- Εργασίες Συντήρησης με Νέα & Μεταχειρισμένα γνήσια Ανταλλακτικά

Παράλληλα η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στο εμπόριο γνήσιων ανταλλακτικών των εταιρειών MERCEDES και MAN, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί δικές τις εισαγωγές για φορτηγά VOLVO και SCANIA, αλλά και ελαφρά επαγγελματικά και Ι.Χ., αναλαμβάνοντας και τη συντήρησή τους.

Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφ. Αθηνών 144, ενώ το συνεργείο και η έκθεση βρίσκονται στο 19ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στην φόρμα επικοινωνίας που έχουν στην ιστοσελίδα τους milionis-trucks.gr , ή μέσω email στο [email protected].

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

    ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

    Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
     2103423672 Περισσότερα
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
     2104962164 Περισσότερα
  • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

    Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
     210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
  • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

    Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

    Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
     210 5157532-533 Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα
  • Σούστες ο Ντίνος

    Σούστες ο Ντίνος

    Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
     2104206122, 6978117930 (Γιώργος), 6978117932 (Ντίνος) Περισσότερα
  • Original Ρεκτιφιέ

    Original Ρεκτιφιέ

    Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
     2104123504 Περισσότερα
  • Μανωλάς Βασίλης

    Μανωλάς Βασίλης

    Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
     210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
  • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

    Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

    Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
     21 0346 3450 Περισσότερα
  • Ρεκτιφιέ Φλόγα

    Ρεκτιφιέ Φλόγα

    Η εταιρεία Ρεκτιφιέ Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
     210 345 6626 Περισσότερα
  • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
     2105551450 Περισσότερα

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  • ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    Η EMAN FULLER A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών εδώ και 43 χρόνια. Εξειδικεύεται στα φορτηγά, λεωφορεία αλλά και τις μηχανές θαλάσσης ΜΑΝ. 
     210 5130136 Περισσότερα
  • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Η «Σωτηρόπουλος Νικόλαος» ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στον κλάδο της ανύψωσης και της διακίνησης μέσα στην δεκαετία του 1980.
     2103460714 Περισσότερα
  • ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    Η εταιρεία Zervos Truck & Car δραστηριοποιείται για 40 χρόνια στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και στον κλάδο των αξεσουάρ και εξοπλισμού τους. Θα βρείτε τα πάντα από αξεσουάρ - ανταλλακτικά φορτηγού! Διαθέτουν πάνω από 10.000 προϊόντα!
     2105157374 Περισσότερα
  • Σταυρόπουλος Trailers

    Σταυρόπουλος Trailers

    Η Σταυρόπουλος Trailers έχει σαν αποκλειστική της δραστηριότητα την κατασκευή τρέιλερ μεταφοράς σκαφών από 3.μ έως 12μ καθώς και μπαγκαζιέρες μεταφοράς αποσκευών σε πολλές διαστάσεις.
     2105141515 Περισσότερα
  • ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    Στην ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα Ιαπωνικά - Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση, τα οποία εισάγει αποκλιεστικά από Ιαπωνία και Ευρώπη. Όλα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την παράδοση να γίνεται γρήγορα στο χώρο σας
     2106612556 Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα