Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ας δούμε πως μπορούμε να επιλέξουμε ασφάλεια για το αυτοκίνητό μας και τι πρέπει να έχουμε κατά νου, πριν αποφασίσουμε, ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

Ας δούμε πως μπορούμε να επιλέξουμε ασφάλεια για το αυτοκίνητό μας και τι πρέπει να έχουμε κατά νου, πριν αποφασίσουμε, ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

Επιλέγουμε ασφάλεια

8.020 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην αγορά των ασφαλειών, προσαρμοσμένες στην εποχή, οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πλέον ιδιαίτερα ανταγωνιστικά «πακέτα» ασφάλισης με σκοπό την καλύτερη δυνατή κάλυψη σε συνδυασμό με δελεαστικές τιμές, μεγάλες εκπτώσεις, αλλά και έξτρα προνόμια.

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Είτε το θέλουμε, είτε όχι το αυτοκίνητο και η οδήγηση κατά συνέπεια ενέχει κινδύνους και η ασφαλιστική κάλυψη από αυτούς αποτελεί θέσφατο. Αλλά από την άλλη μόνο και μόνο αν δει κανείς το αυτοκίνητο σαν ένα αντικείμενο (μεγάλης μάλιστα) αξίας, τότε η ασφάλισή του μας προστατεύει από πολλούς αναπάντεχους κινδύνους. 

Όμως η επιλογή μιας ασφαλιστικής εταιρείας για την κάλυψη του αυτοκινήτου μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ιδίως στην εποχή μας, όπου η οικονομική κρίση μας έχει κάνει πιο επιφυλακτικούς και κυρίως, περισσότερο προσεκτικούς στην οικονομική προσφορά ασφάλισης του αυτοκινήτου μας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ασφαλιστικές εταιρείες έρχονται για να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες παροχές, με εκπτώσεις και άλλα οφέλη, αλλά και με τιμές, οι οποίες είναι από τις πλέον χαμηλές των τελευταίων ετών.

Κοινοποίησέ το »

Πληρωμή με το μήνα

Αποπληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας με μηνιαίες άτοκες δόσεις από 13 ευρώ, προσφέρει η Anytime.

Αποπληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας με μηνιαίες άτοκες δόσεις από 13 ευρώ, προσφέρει η Anytime.

    Η Anytime προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους με μηνιαίες άτοκες δόσεις, από 13 ευρώ πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα. Παράλληλα η ασφάλιση του αυτοκινήτου γίνεται εύκολα και γρήγορα, από το internet ή το τηλέφωνο, σε λιγότερο από 5 λεπτά, με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο να έρχεται στο e-mail σας εκείνη τη στιγμή. 
    Μάλιστα όσοι κλείσουν το συμβόλαιό τους μέσω διαδικτύου υπάρχει έκπτωση 15% στη συνολική τιμή. Μία ασφαλιστική πρόταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, συνδυάζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN.
    Τα προσφερόμενα πακέτα ασφάλισης που διατίθενται είναι τρία, τα Basic, Economy, Value με διαφορετικές καλύψεις, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Στα προγράμματα ασφάλισης της Anytime θα έχετε επίσης 24ωρη Οδική Βοήθεια, απλές και γρήγορες διαδικασίες, αλλά και άμεση αποζημίωση.

    Διαφορετικά πακέτα και έξτρα προνόμια

    Εκπτώσεις έως 24% και αρκετές δωρεάν υπηρεσίες προσφέρει η Groupama Φοίνιξ για την ασφάλιση του αυτοκινήτου.

    Εκπτώσεις έως 24% και αρκετές δωρεάν υπηρεσίες προσφέρει η Groupama Φοίνιξ για την ασφάλιση του αυτοκινήτου.

      Η Groupama Φοίνιξ έχει δημιουργήσει τρία διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου. Πρόκειται για τα προγράμματα Eco, Value και Plus, τα οποία εκτός της υποχρεωτικής από το νόμο Αστικής Ευθύνης, παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία και τον καλύτερο συσχετισμό αξίας παροχών προς κόστος. Επιπλέον αυτών, η Groupama Φοίνιξ παρέχει δωρεάν το προνομιακό πακέτο υπηρεσιών Anesis Motor, το οποίο εξασφαλίζει τον ασφαλιζόμενο σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και την επίσης δωρεάν υπηρεσία Υγείας Δώρον για διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμή κρατικού τιμολογίου ή σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τέλος, υπάρχουν και πολύ σημαντικές εκπτώσεις έως 24% ανάλογα με την ηλικία και το μοντέλο του αυτοκινήτου, αλλά και τον τρόπο πληρωμής.

      Ασφάλεια με δυνατότητα εξατομίκευσης

      Το πρόγραμμα MyDynamis Αυτοκινήτου προσαρμόζεται  ανάλογα στις απαιτήσεις του πελάτη.

      Το πρόγραμμα MyDynamis Αυτοκινήτου προσαρμόζεται ανάλογα στις απαιτήσεις του πελάτη.

        Με νέα, ειδικά σχεδιασμένα πακέτα καλύψεων αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας και οχημάτων ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης, η Δύναμις Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία στους πελάτες της. Το ασφαλιστικό πακέτο MyDynamis δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει το δικό του ασφαλιστικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις του και τις προσωπικές του ανάγκες. Ξεκινώντας από ένα βασικό πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων κι έπειτα προσθέτοντας όποιες από τις προαιρετικές καλύψεις ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, δημιουργείται το δικό του, εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης. Έτσι, εξοικονομεί χρήματα αφού δεν επιβαρύνεται με καλύψεις που δεν του είναι απαραίτητες, ενώ παράλληλα οι επιπρόσθετες καλύψεις προσφέρονται σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

        Πακέτα που… προσαρμόζονται

        Tα νέα προγράμματα Ασφαλώς Οδηγείν της ΜΙΝΕΤΤΑ απευθύνεται σε όλα τα αυτοκίνητα και χαρακτηρίζονται από τα χαμηλά τους ασφάλιστρα.

        Tα νέα προγράμματα Ασφαλώς Οδηγείν της ΜΙΝΕΤΤΑ απευθύνεται σε όλα τα αυτοκίνητα και χαρακτηρίζονται από τα χαμηλά τους ασφάλιστρα.

          Η ΜΙΝΕΤΤΑ δημιούργησε στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου, τα προγράμματα ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλώς Οδηγείν. Πρόκειται για προγράμματα που προσφέρουν κάλυψη απέναντι στους κινδύνους της καθημερινής κίνησης, καλύψεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ασφαλιζόμενου και χωρίζονται στα βασικά και economy πακέτα. Πιο αναλυτικά, τα 6 βασικά ασφαλιστικά πακέτα ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλώς Οδηγείν είναι:
          1. Βασικό πακέτο
          2. Βασικό πακέτο & Κάλυψη Πυρός & Κάλυψη Φυσικών Φαινομένων
          3. Βασικό πακέτο & Κάλυψη Πυρός & Κάλυψης Ολικής και Μερικής Κλοπής
          4. Βασικό πακέτο & Κάλυψη Πυρός & Κάλυψης Ολικής και Μερικής Κλοπής & Ολική καταστροφή
          5. Βασικό πακέτο & Κάλυψη Πυρός & Κάλυψης Ολικής και Μερικής Κλοπής & Ίδιες ζημιές από σύγκρουση σε τροχαίο ατύχημα
          6. Βασικό πακέτο & Κάλυψη Πυρός & Κάλυψης Ολικής και Μερικής Κλοπής & Πλήρης Μεικτή


          Και τα 3 economy αντίστοιχα:
          1. Economy βασικό πακέτο
          2. Economy βασικό πακέτο & Κάλυψη Πυρός & Κάλυψη Φυσικών Φαινομένων
          3. Economy βασικό πακέτο & Κάλυψη Πυρός & Κάλυψης Ολικής και Μερικής Κλοπής
          Επιπλέον οι μακροχρόνια ασφαλισμένοι στη ΜΙΝΕΤΤΑ που δεν έχουν κάνει κάποιο ατύχημα επιβραβεύονται με έκπτωση στο ασφαλιστήριό τους, ενώ τέλος για όσους επιλέξουν κάποιο από τα προγράμματα Ασφαλώς Οδηγείν, προσφέρεται συνδυαστική έκπτωση 10% για την ασφάλιση της οικίας ή και του σκάφους. 

          Δωρεάν καλύψεις!

          Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα, τόσο σε ό,τι αφορά στις τιμές, όσο και στις παρεχόμενες καλύψεις για το αυτοκίνητο και τον οδηγό.

          Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα, τόσο σε ό,τι αφορά στις τιμές, όσο και στις παρεχόμενες καλύψεις για το αυτοκίνητο και τον οδηγό.

            Όλα τα προγράμματα της Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρουν: Φροντίδα Ατυχήματος, Υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς σε περίπτωση τροχαίου, Νομική Προστασία, Προστασία Bonus του οδηγού, καθώς και Δωρεάν επισκευή συστήματος αερόσακων. Τα πακέτα Εco – Basic – Basic Plus – Basic Protect εκτός από την υποχρεωτική ασφαλιστική ευθύνη προσφέρουν και ένα σύνολο επιπλέον καλύψεων που εξασφαλίζουν τον πελάτη με οικονομικό, αλλά ολοκληρωμένο τρόπο. Τα πακέτα Extra και Extra Plus περιλαμβάνουν πλήθος καλύψεων που αφορούν τις πιο συνηθισμένες αιτίες καταστροφής ή απώλειας του αυτοκινήτου σας. Ωστόσο περιλαμβάνεται και η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης σε περίπτωση φωτιάς, μερικής και ολικής κλοπής. Το Extra Protect είναι ένα πρόγραμμα για προστασία χωρίς περιορισμούς σε ασυναγώνιστο κόστος. Παρέχει την καινοτόμο κάλυψη της ολικής καταστροφής του Οχήματος που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι στερούνται της οικονομικής δυνατότητας της μικτής ασφάλισης, καθώς και μία σειρά από 20 σημαντικές καλύψεις, ανάμεσά τους και τη θραύση Κρυστάλλων, τις κακόβουλες πράξεις, την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης κλπ.

            Κοινοποίησέ το »