Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σύσσωμη η οικογένεια ΔΥΝΑΜΙΣ!

Σύσσωμη η "οικογένεια" ΔΥΝΑΜΙΣ!

Ο κ. Παύλος Καρακώστας, πρόεδρος Δ.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής.

Ο κ. Παύλος Καρακώστας, πρόεδρος Δ.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής.

: Η στιγμή της βράβευσης του κ. Α. Ριζογιάννη για την προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξε στην εργασία του, κατά το έτος. Στα αριστερά ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμ

: Η στιγμή της βράβευσης του κ. Α. Ριζογιάννη για την προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξε στην εργασία του, κατά το έτος. Στα αριστερά ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος, στη μέση ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρος Δ.Σ.

Η στιγμή της βράβευσης του Χ.Ριζογιάννη για τα 25 χρόνια προσφοράς του στην εταιρία. Στα αριστερά ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος, στη μέση ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρ

Η στιγμή της βράβευσης του Χ.Ριζογιάννη για τα 25 χρόνια προσφοράς του στην εταιρία. Στα αριστερά ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος, στη μέση ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρος Δ.Σ.

Η στιγμή της βράβευσης του δυναμικού της μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, στα αριστερά ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρος Δ.Σ., στη μέση η κα. Η.Καρανικόλα, Υπεύθυνη Εσωτερικού Ελέγχου και δεξιά ο κ. Ν.Μ.Τσαρούχα

Η στιγμή της βράβευσης του δυναμικού της μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, στα αριστερά ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρος Δ.Σ., στη μέση η κα. Η.Καρανικόλα, Υπεύθυνη Εσωτερικού Ελέγχου και δεξιά ο κ. Ν.Μ.Τσαρούχας από την μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου.

Η στιγμή της βράβευσης της κας. Π.Χαρίτου για τα 25 χρόνια προσφοράς της στην εταιρία. Στα δεξιά της ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος και στα αριστερά ο κ. Π.Καρακώστ

Η στιγμή της βράβευσης της κας. Π.Χαρίτου για τα 25 χρόνια προσφοράς της στην εταιρία. Στα δεξιά της ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος και στα αριστερά ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρος Δ.Σ.

  • Σύσσωμη η οικογένεια ΔΥΝΑΜΙΣ!
  • Ο κ. Παύλος Καρακώστας, πρόεδρος Δ.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής.
  • : Η στιγμή της βράβευσης του κ. Α. Ριζογιάννη για την προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξε στην εργασία του, κατά το έτος. Στα αριστερά ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμ
  • Η στιγμή της βράβευσης του Χ.Ριζογιάννη για τα 25 χρόνια προσφοράς του στην εταιρία. Στα αριστερά ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος, στη μέση ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρ
  • Η στιγμή της βράβευσης του δυναμικού της μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, στα αριστερά ο κ. Π.Καρακώστας, Πρόεδρος Δ.Σ., στη μέση η κα. Η.Καρανικόλα, Υπεύθυνη Εσωτερικού Ελέγχου και δεξιά ο κ. Ν.Μ.Τσαρούχα
  • Η στιγμή της βράβευσης της κας. Π.Χαρίτου για τα 25 χρόνια προσφοράς της στην εταιρία. Στα δεξιά της ο κ. Δ.Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος και στα αριστερά ο κ. Π.Καρακώστ

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!

2.068 Επισκέψεις στο άρθρο

Με αισιόδοξες προσδοκίες και θετικές σκέψεις για το νέο έτος,η «οικογένεια» της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, ανταλλάσσοντας ευχές για μια χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΙΣ,κ. Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των ενεργειών του 2017 και έθεσε τους νέους στόχους της εταιρίας.

Ο κ. Παύλος Καρακώστας, πρόεδρος Δ.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής.

Ο κ. Παύλος Καρακώστας, πρόεδρος Δ.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής.

Κοινοποίησέ το »


«Το 2017 αποτέλεσε μία ιδιαίτερη χρονιά για τη ΔΥΝΑΜΙΣ. Παρά τον έντονο ανταγωνισμό και το ασταθές οικονομικό περιβάλλον, η εταιρία μας, η οποία μετρά πλέον 41 χρόνια λειτουργίας, εμφάνισε εξαιρετικά αποτελέσματα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση επιβραβεύονται. Η περσινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και για έναν ακόμα λόγο,η ΔΥΝΑΜΙΣ προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση, αγοράζοντας ένα αυτόνομο κτήριο στο Μαρούσι, εξαιρετικών προδιαγραφών, στο οποίο θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της εντός του 2018, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της και θέτοντας στόχο να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προάγοντας τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, κ. Παύλος Γ. Καρακώστας απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό της εταιρίας, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην ενίσχυση του με νέους ανθρώπους, τους οποίους η εταιρία στηρίζει αλλά και στους οποίους στηρίζεται, για την ανάπτυξη της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ορθολογιστική τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η εταιρία, ενάντια  στην πολιτική των «πτωχευτικών» ασφαλίστρων, που υιοθετείται στην αγορά, τονίζοντας ότι στόχος της ΔΥΝΑΜΙΣ ήταν, είναι και θα παραμείνει, να διατηρήσει την αξιοπιστία της, στηρίζοντας τους ασφαλισμένους της και τους συνεργάτες της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ αναγνωρίζοντας την προσφορά του ανθρώπινου δυναμικού της στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της, βράβευσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη που ξεχώρισαν για την πολυετή προσφορά τους στην εταιρία και για τη συνδρομή τους στην εξέλιξη της, κατά το 2017.
Ειδικότερα, βραβεύτηκαν:
  • Ο κ. Αθανάσιος Ριζογιάννης,  από τη Διεύθυνση Λογιστηρίου, για την προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξε στην εργασία του, κατά το έτος 2017.
  • Το δυναμικό της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, για την προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξε στην εργασία του, κατά το έτος 2017.
  • Η κα Ξένια Χαρίτου, Γραμματεία Διοίκησης, για τα 25 χρόνια προσφοράς της στην εταιρία.
  • Ο κ. Χαράλαμπος Ριζογιάννης, από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, για τα 25 χρόνια προσφοράς του στην εταιρία.
Η νέα χρονιά βρίσκει τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις και με όλα τα εχέγγυα για υγιή ανάπτυξη.

Κοινοποίησέ το »