Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις και Service στον `Αργύρη`

3158 Επισκέψεις στο άρθρο

Αποτελεί ένα σύγχρονο Συνεργείο Αυτοκινήτων & Φορτηγών με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρία στην Ευθυγράμμιση και Ζυγοστάθμιση.

 
Η επιχείρηση του κου. ΜΑΦΟΥΤΣΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση στο προβλημά σας.

Σε έναν υπερσύγχρονο εργασιακό χώρο, στον Ασπρόπυργο έχει την έδρα του ο απόλυτα εξειδικευμένος επαγγελματίας ΜΑΦΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ που αναλαμβάνει την ευθυγράμμιση και την ζυγοστάθμιση παντός τύπου οχημάτων.
Η πολυετής εμπειρία του υπευθύνου της επιχείρησης, κου Μαφούτση Αργύρη, η απόλυτη συνέπεια και ο επαγγελματισμός που τον διακρίνουν αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνεται η σωστή και ακριβής ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, επικαθήμενων καθώς και συρόμενων. 

Κάνε συχνά ζυγοστάθμιση και εξοικονόμησε χρήματα μειώνοντας την φθορά των ελαστικών, καθώς επίσης και την κατανάλωση! 
Μια λανθασμένη αντιστοιχία βάρους μεταξύ ελαστικού και ζάντας, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί, αφού οι φθορές στα ελαστικά από το χρόνο και τη χρήση, συχνά αλλάζει τα δεδομένα.

Ακόμη και μια ελάχιστη διαφορά βάρους άλλωστε, είναι ικανή να προκαλέσει κραδασμούς, έστω και μικρής έντασης, οι οποίοι όμως, όταν επαναλαμβάνονται μπορούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα, που επηρεάζουν και την ασφάλεια στην οδήγηση.

Αν αμελείς τη ζυγοστάθμιση τότε προκαλείται τρέμουλο στο τιμόνι, ενώ η οδήγηη γίνεται πιο επικίνδυνη κάνοντας παράλληλα τα στάνταρ ασφαλείας να πέφτουν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μια μικρή διαφορά βάρους, της τάξης των 5 γραμμαρίων, αν το αυτοκίνητο τρέχει με 100 χλμ/ώρα, «μεταφράζεται» σε 4 στροφές το δευτερόλεπτο ή 14,000 κραδασμούς την ώρα, με αποτέλεσμα το τιμόνι του αυτοκινήτου, να τρέμει σε αξιοσημείωτο βαθμό.

Η φθορά του αυτοκινήτου αυξάνεται λόγω της λανθασμένης ζυγοστάθμισης.
Εκτός από μια γενική αίσθηση κραδασμού του οχήματος από μία ταχύτητα και μετά, όμως, η λανθασμένη ζυγοστάθμιση, μπορεί να οδηγήσει και σε αυξημένες φθορές στα μηχανικά μέρη, το σύστημα διεύθυνσης αλλά και στα ελαστικά του αυτοκινήτου, μεγεθύνοντας το πρόβλημα.

Η τεχνογνωσία του συνεργείου ΜΑΦΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα απολύτως αξιόπιστο συνεργείο!

Το συνεργείο ΜΑΦΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ  δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προίοντα και υπηρεσίες.

Εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικοί με εμπειρία και μεράκι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα τους και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

ΜΑΦΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ για άψογη:
  • Ευθυγράμμιση και
  • Ζυγοστάθμιση Τετραξονικών Φορτηγών και Επικαθήμενων Ι.ΧΕ. - Λεωφορείων.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο ΜΑΦΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ προκειμένου να τους ενημερωσέτε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  • ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ

    Στις εγκαταστάσεις της Ευρωτεχνικής μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνεται όσον αφορά το Scania σας. Αγορές, πωλήσεις, service, ανταλλακτικά και εισαγωγές. Όλες τις υπηρεσίες θα τις βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2105595090 Περισσότερα

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ - ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ