Πρότυπο επαγγελματία !

7118 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2021

Είναι ευρύχωρο, αποδοτικό, με κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας & μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες. Το Mercedes-Benz Vito. Διαθέσιμο και σε πολλαπλές εκδόσεις.

 
Όλοι γνωρίζουμε πως η Mercedes-Benz έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή αξιόπιστων, τεχνολογικά προηγμένων και προπάντων, αποδοτικών επαγγελματικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των εκπροσώπων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι σαφέστατα το Vito Van, ένα μοντέλο με καλαίσθητη σχεδίαση, μεγάλη ποικιλία εκδόσεωνεξαιρετική ευελιξία και πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη αξιοπιστία όλων των μηχανικών μερών του Vito, κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του η Mercedes-Benz το επέβαλε σε 5,5 εκ. χιλιόμετρα εξαντλητικών δοκιμών και εκτενών ελέγχων, υπό τις πιο ακραίες συνθήκες φορτίου, οδοστρώματος και θερμοκρασιών.

Παράλληλα, οι σχεδιαστές της Mercedes-Benz έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ευρύχωρο, άνετο, με κορυφαία εργονομία και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας, εσωτερικό όπου έως και τρεις ενήλικοι (στις εκδόσεις Van) θα διατηρηθούν ξεκούραστοι ακόμη και μετά από πολύωρα δρομολόγια.

Ιδανικός συν-εργάτης

Το Mercedes-Benz Vito έχει να επιδείξει εκδόσεις με τρία μήκη αμαξώματος (CompactLong ή Extra Long) με μήκος από 4.895 – 5.370 mm όπου μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με μέγιστο όγκο έως και 6,6 m3.
Παράλληλα, με το μεικτό βάρος των διαφόρων εκδόσεων του να ανέρχεται έως στους 3,2t., το Vito Van είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του από 829 – 1.369 kg ή ακόμη και τρεις παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Φυσικά, το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος των πλευρικών συρόμενων θυρών αλλά και η μικρή απόσταση του δαπέδου της καρότσας από το έδαφος, διευκολύνουν σημαντικά την φόρτωση / εκφόρτωση του Vito Van.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Mercedes-Benz Vito διακρίνεται για το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο του δεδομένου ότι, πέραν στοιχείων όπως το ηλεκτρομηχανικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης, στον εξοπλισμό ασφάλειας του περιλαμβάνονται ακόμη συστήματα όπως το Attention AssistCollision Prevention Assist, πολλαπλοί αερόσακοι, το σύστημα προστασίας των επιβατών PRE-SAFE® κ.ά.


Ο ειδικός στα επαγγελματικά Mercedes!
 
Στην επιχείρηση ΤΕΡΖΑΚΗΣ θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο ανταλλακτικών τόσο για το Mercedes Vito όσο και για το άλλο top μοντέλο της, το Sprinter. 
 
To σωστό ανταλλακτικό, η έγκαιρη αντικατάσταση μα και η «σωστή» τιμή είναι 3 άξονες που αφορούν κάθε επαγγελματία που σέβεται το εργαλείο δουλειάς του. Κάθε επαγγελματία που αν χρειαστεί να το στερηθεί για κάποιες μέρες «του κόβονται τα χέρια»
(και φυσικά έχει απώλεια εσόδων).

Στην επιχείρηση ΥΙΟΙ ΓΡ. ΤΕΡΖΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ο επαγγελματίας μπορεί να βρει ότι χρειάζεται για Ανταλλακτικά ή Αξεσουάρ φορτηγών Mercedes. Σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Και με άμεση εξυπηρέτηση !

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ καινούργια