Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
CHRIS PAN: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO κορυφαίας ποιότητας!
CHRIS PAN: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO κορυφαίας ποιότητας!
CHRIS PAN: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO κορυφαίας ποιότητας!
  • CHRIS PAN: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO κορυφαίας ποιότητας!
  • CHRIS PAN: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO κορυφαίας ποιότητας!
  • CHRIS PAN: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO κορυφαίας ποιότητας!

CHRIS PAN: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO κορυφαίας ποιότητας!

56.528 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2024)

-Το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό είναι η πιο οικονομική λύση
-Εμπορία ανταλλακτικών IVECO Stralis S-Way & Hi Way

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό είναι η πιο οικονομική λύση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προμηθευτεί κανείς μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Οι βασικότεροι όμως είναι οι εξής δυο: είναι πιο οικονομικά και έρχονται πιο γρήγορα στην πόρτα σου. Συνεπώς, κερδίζεις τόσο στο κομμάτι του κόστους όσο και σε εκείνο του κόπου και του άγχους.
Βεβαίως, το πόσο συμφέρει η αγορά ενός ανταλλακτικού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το είδος, το κόστος και η ευκολία εύρεσής του. Αν, για παράδειγμα, χρειαστεί να γίνει παραγγελία από το εξωτερικό, τότε η διαδικασία μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρονοβόρα, λειτουργώντας αποτρεπτικά ως επιλογή.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, ενδείκνυται η επιλογή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών σε προϊόντα με μεγάλο κόστος, διότι κάτι τέτοιο συμφέρει οικονομικά.
Από εκεί και πέρα οι τρόποι παραγγελίας είναι επίσης δυο. Ο ένας είναι από το Internet και από τις αγγελίες, μια μέθοδος πολύ διαδεδομένη που εντούτοις δεν προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα της άμεσης επαφής με το ανταλλακτικό. Ο άλλος είναι τηλεφωνικά, όπου θα ψάξεις τους επαγγελματίες ανά περιοχή προτού επιλέξεις.

Εμπορία γνήσιων ανταλλακτικών IVECO Stralis S-Way & Hi Way

Στον CHRIS PAN θα βρεις γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO Stralis Euro 5 & Euro 6 S-Way & Hi Way από όλο το φάσμα των πιθανών επιλογών. Και όταν λέμε «από όλο», εννοούμε πραγματικά από όλο.
Ανταλλακτικά για τράκτορες, μηχανές, σασμάν, καμπίνες, διαφορικά, μάσκες, ντεπόζιτα κ.ο.κ. Μάλιστα είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του CHRIS PAN εκείνοι που θα αναλάβουν να φέρουν οδικώς τους καλύτερους διαθέσιμους τράκτορες, από τους οποίους οι πελάτες θα προμηθευτούν τα καλύτερα ανταλλακτικά.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως το  το IVECO S-Way είναι ένα φορτηγό βαρέως τύπου που αναπτύχθηκε για να παρέχει ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που επικεντρώνονται στον οδηγό, στη βιωσιμότητα και σε ένα προηγμένο επίπεδο νέων προσαρμοσμένων υπηρεσιών με δυνατότητα συνδεσιμότητας. Κοινώς, είναι μια λύση μεταφοράς που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη ζωή του οδηγού στο όχημα.
Επιπλέον, το IVECO S-Way ανεβάζει την απόδοση καυσίμου σε νέο επίπεδο προτάσσοντας μία ολοκαίνουργια σειρά κινητήρων, προηγμένες τεχνολογίες, εξαιρετικές αεροδυναμικές επιδόσεις και καινοτόμες & εξατομικευμένες υπηρεσίες. Είναι δηλαδή ένα 100% συνδεδεμένο φορτηγό που ανοίγει μια νέα εποχή στη διαχείριση του στόλου και στη διαβίωση στο πλοίο, υποστηρίζοντας τους χειριστές logistics και τους διαχειριστές στόλου και βελτιστοποιώντας το χρόνο λειτουργίας & την απόδοση καυσίμου του οχήματος.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 210-5584017 (Υπεύθυνος: κ. Χρήστος)
Διεύθυνση: Μεγαρίδος 125, Ασπρόπυργος
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  • CHRIS PAN

    CHRIS PAN

    Στον CHRIS PAN θα βρεις γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO Stralis Euro 5 & Euro 6 S-Way & Hi Way για τράκτορες, μηχανές, σασμάν, καμπίνες, διαφορικά, μάσκες, ντεπόζιτα κ.ο.κ
     210-5584017 Περισσότερα