Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ: VOLVO

    29.508 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

    Service με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία για πάνω από 22 χρόνια. Στην συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ όλες οι εργασίες τελούνται κάτω από αυστηρό έλεγχο, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που δίνει ο κατασκευαστής. 
     
    Oι πελάτες του επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης.

    Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και ,προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

    Αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

    ΔΡΟΣΟΣ Service για το Volvo Φορτηγό σου
    Με 22 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επισκευής και συντήρησης φορτηγών Volvo, το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service, με κτιριακές εγκαταστάσεις 1.200τ.μ., σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού, παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες & γνώσεις του.
    Ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, πάντα με σεβασμό και αντικειμενικότητα στις πραγματικές ανάγκες των πελατών,  το συνεργείο του κου. Δρόσου Ιάκωβου παρέχει τις υπηρεσίες του. Το γεγονός αυτό έχει καταστήσει το συνεργείο της Volvo ως ένα σημείο αναφοράς και διαφήμισης στον χώρο των εξειδικευμένων υπηρεσιών πανελλαδικά και η ποιότητα της δουλειάς τους γίνεται η εγγύηση που αναζητάτε. 

    Αν χρειαστείτε ανταλλακτικά
    Δεν έχει σημασία ποιό φορτηγό Volvo οδηγείτε ή πότε το αγοράσατε. Διαθέτει ή χρησιμοποιεί ανταλλακτικά που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να "κουμπώνουν" χωρίς προβλήματα και να κρατάνε ... μάχιμο και αποδοτικό το εργαλείο δουλειάς σας. Το Volvo σας!

    Σημειώστε πως η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στην
     εμπορία γνήσιων & μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για όλους τους τύπους μοντέλων.  Επιπλέον, διαθέτει γνήσια και after market ανταλλακτικά των κορυφαίων κατασκευαστών BOSCH, ZACHS και Kongsberg

    Οι Value for money υπηρεσίες της ΔΡΟΣΟΣ Service
    Στις άνετες, κτιριακές εγκαταστάσεις της (1.200 τ.μ.) που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου συνεργείου το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, σχετικές με: 
    • Service Φορτηγών Volvo
    • Επισκευή & Συντήρηση μηχανής σασμάν
    • Ηλεκτρολογική διάγνωση
    • Επισκευή Ηλεκτρολογικών βλαβών
    • Γρήγορη Εξυπηρέτηση
    • Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή ενημέρωση για τα νέα οχήματα και την τεχνολογία Volvo φορτηγών
    • Εγγύηση ποιότητα;


    Τέλος, η ΔΡΟΣΟΣ Service VOLVO θα σας προτείνει για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών του φορτηγού σας τους πλέον κατάλληλους συνεργάτες σε τομείς εκτός της εμβέλειας των ειδικοτήτων τους όπως: για επισκευές τιμονιών σούστες και ιντζέκτορες.  

    ΔΡΟΣΟΣ SERVICE VOLVO
    Καλέστε:  2130251127