Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Οι ήρωες του καλοκαιριού στα… pits για φροντίδα αφού το έργο συνεχίζεται!

2.231 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2024)
Οι ήρωες του καλοκαιριού στα… pits για φροντίδα αφού το έργο συνεχίζεται!

Οι ήρωες του καλοκαιριού στα… pits για φροντίδα αφού το έργο συνεχίζεται!

  • Οι ήρωες του καλοκαιριού στα… pits για φροντίδα αφού το έργο συνεχίζεται!
  • Οι ήρωες του καλοκαιριού στα… pits για φροντίδα αφού το έργο συνεχίζεται!

- Επαγγελματικά οχήματα & οδηγοί «τα έδωσαν όλα» το καλοκαίρι
- Tώρα – ώρα για «φροντίδα» (αφού το έργο συνεχίζεται)
- Για κατόχους Mercedes-Benz (Van, Truck, Bus, Taxi) παίζουν καλές προσφορές
- Το επίσημο δίκτυο κάνει όλη την δουλειά asap (γρήγορα, αξιόπιστα, εγγυημένα)

Επαγγελματικά οχήματα & οδηγοί «τα έδωσαν όλα» το καλοκαίρι

Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι πάσης φύσεως επαγγελματίες και οι «συνεργάτες» τους, τα ελαφρά & βαρέα επαγγελματικά οχήματα όλων των τύπων, τα «έδωσαν όλα» προκειμένου να μην μας λείψει τίποτε κατά τη διάρκεια των διακοπών μας.
 
Τα φορτηγά όλων των τύπων που μετέφεραν ευπαθή ή αναλώσιμα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, τα ελαφρά επαγγελματικά (Vans) που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν τις διανομές στο… τελευταίο χιλιόμετρο (σε κάθε προορισμό) καθώς και τα Λεωφορεία, Mini-Buses & τα Taxi που διακίνησαν τους αμέτρητους επισκέπτες της χώρας.
 
Ωστόσο, με την επιστροφή όλων στο κλεινόν άστυ ήρθε η ώρα για… φροντίδα & «αναζωογόνηση» τους καθώς το μεταφορικό έργο τους συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
 

Tώρα – ώρα για «φροντίδα» (αφού το έργο συνεχίζεται)

Μια από τις πιο premium εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων, η Mercedes-Benz δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίζει τις εξαιρετικές προτάσεις οχημάτων της με πληρέστατες υπηρεσίες after-sales, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου Επίσημων Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών.
 
Από τα άκρως αποδοτικά Vans (Citan, Vito & Sprinter, V-Class) καιι τις αμιγώς ηλεκτρικές τους εκδόσεις (eCitan, eVito & eSprinter, EQV) ως τα φορτηγά αλλά και τα λεωφορεία της (χωρίς να παραβλέπουμε τα οχήματα των θυγατρικών Setra & Fuso), η Star Automotive Ελλάς, επίσημος εισαγωγέας των Mercedes-Benz (Vans, Trucks, Buses), Setra & Fuso στην ελληνική αγορά, έχει διασφαλίσει ένα premium περιβάλλον υπηρεσιών μετά την πώληση για τους πελάτες της διασφαλίζοντας πως μέσω διαδικασιών «fast lane», η συντήρηση & αποκατάσταση τους πραγματοποιείται στο ελάχιστο χρονικό διάστημα, με το ελάχιστο δυνατό κόστος και πάντα σύμφωνα με τις κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας σε εργασίες & ανταλλακτικά.
 
Διαγνωστικοί & τεχνικοί έλεγχοι, ενημερώσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού, προ-χειμερινοί έλεγχοι, συντηρήσεις ή επισκευές αμαξώματος & μηχανικών μερών όλων των τύπων, πραγματοποιούνται με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών ή μέσω ειδικών λύσεων, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες & τις απαιτήσεις του πελάτη, πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του.
 

Για κατόχους Mercedes-Benz (Van, Truck, Bus, Taxi) παίζουν καλές προσφορές

Εκτός από την εύρυθμη λειτουργία, τα επαγγελματικά οχήματα απαιτείται να διατηρούν και την άψογη εμφάνιση τους, μέσω της βέλτιστης εικόνας του αμαξώματος τους, δεδομένου ότι αποτελούν και «βιτρίνα» ή «κινητή διαφήμιση» της εταιρείας στην οποία ανήκουν.
 
Η εκπλήρωση αναγκών φανοποιϊας από μικροφθορές έως σημαντικές βλάβες και η επαναφορά των οχημάτων στην αρχική τους κατάσταση (ειδικά στον κλάδο των επιβατικών μεταφορών, δηλαδή στα Τουριστικά Λεωφορεία των Mercedes-Benz & Setra ή τα πολυτελή 9θέσια Vito & V-Class), είναι εφικτή στα κατά τόπους συνεργεία του Δικτύου της Mercedes-Benz, ακόμη και η ολική βαφή των οχημάτων.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>