Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
H ανακατασκευή ενός κινητήρα είναι η καλύτερη επιλογή γιατί προσφέρει πολλά οφέλη. Ρεκτιφιέ ή Αλλαγή μηχανής; Επίλεξε ρεκτιφιέ για να λειτουργεί ο κινητήρας σου όπως την πρώτη μέρα!

H ανακατασκευή ενός κινητήρα είναι η καλύτερη επιλογή γιατί προσφέρει πολλά οφέλη. Ρεκτιφιέ ή Αλλαγή μηχανής; Επίλεξε ρεκτιφιέ για να λειτουργεί ο κινητήρας σου όπως την πρώτη μέρα!

Ρεκτιφιέ Άλφα στην Ακαδημία Πλάτωνος

19 488 Επισκέψεις στο άρθρο

Με το ρεκτιφιέ μπορείτε να αποφύγετε τυχόν επιπλέον έξοδα που να έχουν σχέση με ένα παλιό μεταχειρισμένο κινητήρα, ενώ φυσικά το κόστος του είναι σαφώς μικρότερο από το αντίστοιχο της αγοράς ενός καινούριου.

ILEP
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.


-Κινητήρας …reloaded – ξανά "σφριγηλός" (και αποδοτικός)
-Με σύν επιδόσεις
-Και πλήν έξοδα (σταματά να "ζητάει" λάδια και άλλα κοστοβόρα)
-Η αντικατάσταση συμφέρει αν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη

Mε το ρεκτιφιέ μπορείτε να αποφύγετε τυχόν επιπλέον έξοδα που να έχουν σχέση με ένα παλιό μεταχειρισμένο κινητήρα.

Η αποκατάσταση μιας μηχανής, στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση ώστε να λειτουργεί σωστά», αυτός είναι στην ουσία ο ορισμός της λέξης ρεκτιφιέ. Το ρεκτιφιέ χωρίζεται σε 3 διαφορετικά μέρη. Το ρεκτιφιέ του κυλίνδρου, το αντίστοιχο του στροφάλου και κουζινέτων και τέλος το ρεκτιφιέ των βαλβίδων και των εδρών τους.

Η Ρεκτιφιέ Άλφα έχει τις λύσεις όποιο κι αν είναι το πρόβλημα του οχήματος σας.

Συγκεκριμένα με το ρεκτιφιέ μπορείτε να αποφύγετε τυχόν επιπλέον έξοδα που να έχουν σχέση με ένα παλιό μεταχειρισμένο κινητήρα, ενώ φυσικά το κόστος του είναι σαφώς μικρότερο από το αντίστοιχο της αγοράς ενός καινούριου.

Ωστόσο υπάρχει πολύς κόσμος που έχει στο μυαλό του το εξής δίλλημα: «να κάνω ρεκτιφιέ ή αλλαγή μηχανής». Και όταν τελικά επιλέξει την επιλογή του ρεκτιφιέ έχεις και άλλα ερωτήματα, όπως το ποιο συνεργείο να διαλέξει,  το αν θα λυθεί με το πρόβλημα ή θα το παρουσιάσει ξανά και φυσικά το αν υπάρχει εγγύηση.

Η Ρεκτιφιέ Άλφα έχει τις λύσεις όποιο κι αν είναι το πρόβλημα του οχήματος σας. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό σας περιμένει στα 370 τ..μ. των εγκαταστάσεων τους για να "θεραπεύσουν" τον κινητήρα σας και όχι μόνο.

Τι θα βρείτε στην Ρεκτιφιέ Άλφα:

  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΠΥΕΛΩΝ
  • ΠΛΑΝΑΡΙΣΜΑ ΚΕΦΑΛΩΝ
  • ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ ΚΕΦΑΛΩΝ
  • ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΚΕΦΑΛΩΝ