Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Νέα έδρα – Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης από την ILEP!

Νέα έδρα – Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης από την ILEP!

52.878 Επισκέψεις στο άρθρο (29/2/2024)

H ILEP
- είναι η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων
- διαθέτει τεχνογνωσία 4 δεκαετιών
- βασικές της υπηρεσίες ο κλιματισμός οχημάτων & η ψύξη μεταφορών
- η νέα της διεύθυνση είναι στο 23χλμ. Αθηνών-Λαμίας, σε έναν χώρο 4.000τ.μ
- πούλμαν, φορτηγά, συρόμενα & επικαθήμενα βρίσκουν τον… χώρο τους

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η ILEP S.A. είναι η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα. Με τεχνογνωσία 4 δεκαετιών (36 χρόνια) προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού οχημάτων και στην ψύξη μεταφορών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η εξειδίκευση του προσωπικού της, στα ψυκτικά μηχανήματα και κλιματιστικά, και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης (με πιστοποιημένες διαδικασίες κατά ISO 9001:2015) εγγυώνται ΛΥΣΕΙΣ υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας!

Ταυτόχρονα οι λύσεις που προτείνονται για την κάλυψη κάθε διαφορετικής ανάγκης (του επαγγελματία που απευθύνεται στην ΗΛΕΠ) είναι Value for Money! Έτσι σε κάθε περίπτωση και έπειτα από μελέτη, προσφέρονται οι οικονομικά βέλτιστες λύσεις στις όποιες απαιτήσεις μεταφοράς και συντήρησης. Κάτι που ενισχύει την φήμη της γνωστής εταιρείας ως top expert στον κλιματισμό και στην ψύξη μεταφορών!

Νέα έδρα – Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης!

Η ανάπτυξη της εταιρείας, σήμερα, την οδηγεί σε μετεγκατάσταση (καθώς ο υπάρχων χώρος στην Νέα Κηφισιά δεν μπορεί πλέον να καλύψει τις ανάγκες του πελατολογίου της). Γι αυτό και σταδιακά η επιχείρηση μεταφέρει τις υπηρεσίες της σε νέα διεύθυνση, στο 23ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας, σε έναν νέο χώρο, 4.000 τ.μ. εξωτερικού χώρου και 850 τ.μ. στεγαζόμενων εγκαταστάσεων.

Αυτή η αλλαγή σημαίνει πως πλέον η ILEP θα μπορεί με ευκολία να εξυπηρετεί και οχήματα βαρέως τύπου, όπως πούλμαν και φορτηγά, συρόμενα και επικαθήμενα.

Παράλληλα θα μειωθούν σημαντικά, οι χρόνοι αναμονής εξυπηρέτησης των πελατών της (κυρίως την περίοδο της κορύφωσης της δουλειάς, όπως είναι οι καλοκαιρινοί μήνες).

Σημαντικό να αναφερθεί και το γεγονός ότι αυτή η μεταφορά έδρας, θα επιτρέψει την διεύρυνση της διαθέσιμης γκάμας των ανταλλακτικών για περισσότερους τύπους οχημάτων, καλύπτοντας έτσι την όσο το δυνατόν αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της τόσο στο service (ή σε βλάβες) όσο και στην πανελλαδική διανομή ανταλλακτικών.

Έτσι, στην νέα της εποχή, η άρτια τεχνικά καταρτισμένη ομάδα της ILEP-CryoTech, θα συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει λύσεις κλιματισμού και ψύξης μεταφορών σε οποιοδήποτε τροχοφόρο όχημα.

VIDEOS με εγκαταστάσεις ψυκτικών μηχανημάτων & κλιματιστικών οροφής

Η καλή δουλειά όπως ξέρει κάθε ένας από εμάς (και η απόδοση κάθε επαγγελματικού εξοπλισμού) ξεκινάει από την καλή εγκατάσταση.
Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε 5 Videos που δείχνουν παλιότερες δουλειές – εγκαταστάσεις από τους καταρτισμένους τεχνικούς της ΗΛΕΠ!

Το πρώτο Video αφορά τοποθέτηση ψυκτικού μηχανήματος FROSTY 3000 με σύστημα standby. Δείτε το με 1 κλικ εδώ

Το επόμενο Video αφορά εσωτερική, αυτή την φορά,τοποθέτηση ψυκτικού μηχανήματος (που δεν αλλοιώνει την εξωτερική εμφάνιση του οχήματος). Δείτε το με 1 κλικ εδώ
 
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε Videos που αφορούν τοποθέτηση κλιματιστικών οροφής σε τουριστικά λεωφορεία/ μίνι βαν. 

Δείτε τοποθέτηση
σε VAN με 1 κλίκ εδώ  
σε Toυριστικό Λεωφορείο με 1 κλίκ εδώ  
στο δημοφιλές Mercedes-Benz Sprinter με 1 κλίκ εδώ  
 
Δείτε και τοποθέτηση αυτόνομου κλιματιστικού που λειτουργεί με παροχή 220V για ειδικές εφαρμογές (π.χ. για κινητά συνεργεία, τροχόσπιτα κ.α.). Με 1 κλίκ εδώ

Σελίδα 2Υπηρεσία με σύστημα αποστείρωσης (Saniclimafilter της Autoclima)
Σελίδα 3Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την ILEP – Cryotech