Αξεσουάρ - Ειδικές κατασκευές

Επιλέχθηκαν 15 προϊόντα

ANTEC: Προστατευτική σήτα αεραγωγών (για Isuzu D-MAX)

Προστατευτική σήτα αεραγωγών από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα στο μοντέλο D-MAX της Isuzu.
JEEP TECH ACCESSORIES (ANTEC): 210-9764771   

Filippakis A. : Magellan gps - plotter

NEO! Magellan gps - plotter. Η πιο ελαφριά φορητή με τη μεγαλύτερη οθόνη. Μεγάλη TFT έγχρωμη οθόνη και ενσωματωμένο ευρωπαϊκό και ελληνικό χάρτη. 30 ΜΒ ελεύθερη μνήμη για αναλυτικούς χάρτες και αποθήκευση δεδομένων.
Filippakis A.: 210-4514631  

G4S TELEMATIX SA: GPS της DestinAtor

GPS της DestinAtor, το οποίο απεικονίζει ανά πάσα στιγμή την τρέχουσα θέση του οχήματός σας, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα πλοήγησής σας σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντός σας.
G4S TELEMATIX SA: 210-2853470  

NORTEC multimedia A.E. : Navigon 8110

"Red Dot Design Award Honourable mention 2008 & Eisa Award Best Product 2008-2009", με μία σειρά από καινοτόμες λειτουργίες. Τα συστήματα της Navigon χαρακτηρίζονται "στιλάτα, έξυπνα και ταχύτατα"! Τα προϊόντα διατίθενται με προεγκατεστημένο ελληνικό και ευρωπαϊκό χάρτη αντίστοιχα, wide screen οθόνη 4.3΄΄ και ενσωματωμένες τεχνολογίες.
NORTEC multimedia A.E.: 210-2850681   

PARAT: Aδιάβροχες βαλίτσες αντοχής

Ιδιαίτερα ανθεκτικές βαλίτσες, κατάλληλες για τη μεταφορά ευπαθών και εύθραυστων υλικών, αλλά και των προσωπικών μας ειδών. Κατασκευασμένες από βιομηχανικό πλαστικό, αδιάβροχες, με ατσάλινη ενίσχυση και επένδυση απορρόφησης κραδασμών, προστατεύουν το περιεχόμενό τους από τα στοιχεία της φύσης και αντεπεξέρχονται σε οποιεσδήποτε συνθήκες μεταφοράς.
Aδιάβροχες βαλίτσες αντοχής Parat Nτουντουλάκης
Κολοκοτρώνη 112, Πειραιάς
Τηλ. 210-4149076
www.ntountoulakis.gr
  

Skordilis S.A. : StreetPilot c310 & c320

Αυτόματος υπολογιστής πορείας, αναλυτική καθοδήγηση στον προορισμό με φωνητικές οδηγίες και ευκρινείς οδηγίες στην έγχρωμη οθόνη αφής (2D, 3D), ελληνικό μενού και ελληνικές φωνητικές οδηγίες.
Skordilis S.A.: 210-4181797   

SUPER SOUND: Σύστημα Πλοήγησης TiBO S1000

To City Navi είναι ένα φορητό σύστημα πλοήγησης, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για το σύγχρονο οδηγό και προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα. Διαθέτει μεγάλο μεγάφωνο και ισχυρό ενισχυτή για να ακούγονται ξεκάθαρα οι φωνητικές οδηγίες, πλήθος χρήσιμων πληροφοριών για νοσοκομεία, φαρμακεία, τράπεζες κ.ά.
SUPER SOUND: 210-2639929   

Wurth: Εξοπλισμός συνεργείων

Το καροτσάκι φροντίδας Orsy της Wurth ενδείκνυται για τη φροντίδα καινούργιων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, είναι τροχήλατο, σταθερό, με μεγάλη επιφάνεια ραφιών και συσκευή ανατροπής για κάνιστρα 5 λίτρων. Εκτός των άλλων, παρέχει πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα, διότι είναι ανοικτό από όλες τις πλευρές και επιτρέπει την εξατομικευμένη φόρτωση.
Wurth Hellas S.A
23ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας
τηλ: 210-6290800, fax: 210-8134576
www.wurth.gr, E-mail: info@wurth.gr
  

Zegetron Α.Ε : Mio

Βρες το κέντρο της πόλης, το δρόμο που ψάχνεις και το επόμενο βενζινάδικο με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Mio Moov 330 διαθέτει ελληνικό πληκτρολόγιο και φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά και σε άλλες 12 γλώσσες, καθώς επίσης κρυστάλλινη οθόνη αφής 4΄΄ εξαιρετικής διαύγειας και νέο δέκτη GPS SiRFInstantFixII για γρηγορότερη λήψη του δορυφορικού σήματος.
Zegetron A.E.: 210-6856000   

Αξεσουάρ Φορτηγών Αυτοκινήτων. FILOSAFE

Εξοπλίστε το φορτηγό σας με τα μοναδικά είδη της εταιρείας Filosafe. Ανοξείδωτα μέρη, φανοί και ηλεκτρικοί καθρέπτες για το εξωτερικό του φορτηγού, αναβαθμίζουν το όχημα σας και βελτιώνουν την αισθητική του, ενώ και για το εσωτερικό υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως επενδύσεις, τιμόνια και πολλά άλλα.
FILOSAFE - Π.ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Τηλ.: 210 92.37.867, 94.46.921
Fax: 210 92.37.220
e-mail: info@filosafe.gr
http: www.filosafe.gr   

Εργαλειοθήκη AERO

Η εργαλειοθήκη της Aero θα βάλει τάξη στην καρότσα του αυτοκινήτου σας, ενώ επίσης δε θα έχετε το φόβο μην εξαφανιστούν... "δια μαγείας" τα πολύτιμα εργαλεία σας, αφού κλειδώνει. Σίγουρα θα σας είναι χρήσιμα σε περίπτωση ανάγκης και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία σταθεί εμπόδιό σας.
GLANSO 4x4 CLUB A.E. (Aeroklas): 210-5542813   

Μπαγκαζίερες/ Τρεϊλερ. WESTFALIA

Η Westfalia δραστηριοποιείται στην κατασκευή τροχόσπιτων, αυτοκινούμενων και μπαγκαζιέρων. Αποτελεί μία από τις κραταιές εταιρείες στον χώρο, συνδυάζοντας την κορυφαία γερμανική ποιότητα με την πολυετή κατασκευαστική πείρα, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών. Μεγάλη ποικιλία μοντέλων,  

Πλαστικό καπάκι Aeroklas

Μαύρο χαμηλό για 4πορτα και ½κάμπινα pick-up φορτηγάκια. Ανοίγει 45 μοίρες, ανοίγει και το μπροστινό σημείο του καπακιού ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Δε χρειάζεται τρύπημα η καρότσα του αυτοκινήτου και είναι πολύ εύκολη η τοποθέτηση, μόνο σε 45 λεπτά. Το βάρος του καπακιού είναι 20-25 κιλά και αποσπάται εύκολα σε 5 λεπτά. Κεντρική κλειδαριά, ανοιγόμενο με αμορτισέρ, δυνατό και αντοχής.
GLANSO 4x4 CLUB A.E. (Aeroklas): 210-5542813   

Σκαλοπάτι και roll bar για Toyota Hilux

Αν θεωρείτε ότι το Toyota Hilux στερείται επιβλητικής εμφάνισης, μπορείτε να τοποθετήσετε τα συγκεκριμένα αξεσουάρ της GI.ANSO και να του δώσετε το δυναμικό προφίλ που επιθυμείτε.
GLANSO 4x4 CLUB A.E. (Aeroklas): 210-5542813   

Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών Tiremoni

Η σωστή πίεση ελαστικών μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και αυξάνει την ασφαλή οδήγηση και την διάρκεια ζωής των ελαστικών. Το Tiremoni παρακολουθεί την πίεση και την θερμοκρασία των ελαστικών και προειδοποιεί ασύρματα για υπερ-πίεση ή υπο-πίεση, πολύ πριν δημιουργηθεί ζημιά. Στην LCD οθόνη έχετε όλα τα στοιχεία της πίεσης