Τεχνικό

ΔΙΑΦΟΡΑ
Έκδοση eco: Drive Fleet από τη Fiat
Συνεχής αναβάθμιση
Διαβάστηκε από 1368 αναγνώστες
Το eco:Drive Fleet, η ανανεωμένη και εύκολη στη χρήση έκδοση του eco:Drive, που προορίζεται για στόλους εταιρικών οχημάτων προσφέροντας αποτελεσματική διαχείριση με όφελος τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην επιχείρηση, έκανε την πρώτη της εμφάνιση.
Το μοναδικό αυτό λογισμικό προσφέρει τη δυνατότητα ανάλυσης των δεδομένων της διαδρομής του αυτοκινήτου και της κατανάλωσης καυσίμου, καθώς επίσης και την παρουσίαση προτάσεων για την υιοθέτηση οικολογικού τρόπου οδήγησης.
Το eco:Drive Fleet βελτιστοποιεί την κατανάλωση καυσίμου και την ασφάλεια των εταιρικών οχημάτων, αναλύοντας τα δεδομένα της διαδρομής όλων των οχημάτων (χιλιόμετρα, χρόνος, κατανάλωση, κ.λπ).
Στη συνέχεια παρουσιάζει τα δεδομένα που σχετίζονται με τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς είτε ατομικά είτε συγκεντρωτικά και ενημερώνει άμεσα τη βάση δεδομένων για το κόστος διαχείρισης και τις χιλιομετρικές μετρήσεις που αφορούν στα διαστήματα συντήρησης.
Τέλος, αξιολογεί τις συμπεριφορές οδήγησης και τις επιπτώσεις τους στην κατανάλωση, και κυρίως δίνει συμβουλές στους οδηγούς για οικολογική και οικονομική οδήγηση.
Το νέο ψηφιακό εργαλείο γίνεται σημαντικός μετρητής ποιότητας για τον υπεύθυνο του στόλου των εταιρικών οχημάτων, καθώς προσφέρεται η δυνατότητα να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα ολόκληρο το στόλο, θέτοντας στους οδηγούς του στόχους που βασίζονται στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών ρύπων.
Αρκεί να σκεφτούμε, πως το eco:Drive Fleet επιτρέπει την εξοικονόμηση ως και 15% στο κόστος των καυσίμων. Επίσης, κατέχει σημαντικό ρόλο όσον αφορά στη φθορά του οχήματος, καθώς πραγματική "οικολογική οδήγηση" σημαίνει να χρησιμοποιούμε το όχημά μας με το βέλτιστο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Δωρεάν και εύκολο στη χρήση, το eco:Drive Fleet είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα της Fiat (500, 500C, Grande Punto, Punto EVO, Bravo, Croma, Qubo, Νέο Doblo) και της Fiat Professional (Grande Punto Van, Punto EVO Van, Fiorino και Doblo Cargo), που είναι εξοπλισμένα με την πλατφόρμα Blue&Me.Advertisement Advertisement