Παρουσίαση

Van
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Ιταλία για το νέο Fiat Ducato
Επί της ουσίας
Διαβάστηκε από 11034 αναγνώστες
Το νέο Fiat Ducato ετοιμάζεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά, με όπλα του την εντελώς νέα γκάμα κινητήρων Euro5, αλλά και τη σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού του. Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά ταξίδεψε στην Ιταλία, οδήγησε το νέο μοντέλο της Fiat και σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις.
Από το 1981 όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του, το Fiat Ducato έχει να επιδείξει περισσότερες από 2,2 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και καθεμία από τις 5 προηγούμενες γενιές του κατάφερε να ενισχύσει την εικόνα του αξιόπιστου, αποδοτικού και προπάντων, οικονομικού σε χρήση επαγγελματικού οχήματος, που συνοδεύει το μεγαλύτερο σε διαστάσεις εκπρόσωπο της Fiat Professional.
Σχεδιαστικά, η νέα γενιά του Ducato δε διαφοροποιείται σημαντικά από τον προκάτοχό της, ωστόσο, οι σημαντικότερες αλλαγές εστιάζουν στο εσωτερικό του οχήματος, στα μηχανικά του μέρη και -κυρίως- στους κινητήρες του, οι οποίοι πλέον καλύπτουν τις Euro5 προδιαγραφές για εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Η παρουσίαση του νέου Ducato στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου έλαβε χώρα στην πίστα του Balocco, στη βόρεια Ιταλία, συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς δόθηκε η δυνατότητα για μια εκτενή δοκιμή σε συνθήκες πίστας και μάλιστα με τα οχήματα φορτωμένα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Ducato αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική πορεία του στην ελληνική αγορά στο άμεσο προσεχές διάστημα.
Στην Ελλάδα αναμένεται στα μέσα του καλοκαιριού.

 
 ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Ιταλία για το νέο Fiat Ducato
Πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό
Περισσότερες από 2.000 εκδόσεις αμαξώματος
Νέοι κινητήρες Euro5 με σύστημα Start/Stop
Κιβώτια ταχυτήτων πέντε ή έξι σχέσεων
Προσαρμοσμένο στο τώρα


Advertisement