Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το κάθε κιλό ωφέλιμο φορτίου του Sokon Minivan αντιστοιχεί σε 10,97€ της αρχικής τιμής αγοράς του.

Δεδομένης της αρχικής τιμής αγοράς του, το Dacia Logan Van προσφέρει κάθε κιλό ωφέλιμου φορτίου του για 13,86€.

Η 3η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας αφορά στο Piaggio Porter Van με 17,95€/ κιλό ωφέλιμου φορτίου.

Τα LCV με την κορυφαία αναλογία τιμής/ωφέλιμου

24.422 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2011)

Οι βέλτιστες μεταφορικές δυνατότητες σε συνδυασμό με το ελάχιστο δυνατό κόστος αγοράς αποτελούν ένα από τα κυριότερα «προσόντα» ενός Vanette. Ποια είναι τα 3 μοντέλα που τα καταφέρνουν καλύτερα;

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα ελαφρύ επαγγελματικό της κατηγορίας των Vanette, κύριο μέλημα τους έχουν ως επί το πλείστον, την μεταφορά προϊόντων εντός της πόλης ή στα πέριξ αυτής.
Οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος των Vanette ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν έχουν σαφή αρνητικό αντίκτυπο στις μεταφορικές δυνατότητες τους καθώς το ωφέλιμο φορτίο που είναι σε θέση να μεταφέρουν, σε αρκετές περιπτώσεις, υπερβαίνει τον έναν τόνο.
Αν όμως συνδυάσουμε το ωφέλιμο φορτίο που οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vanette μπορούν να υποστηρίξου, με το κόστος αγοράς τους, καταλήγουμε σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναλογία.
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βρούμε το πόσο κοστίζει το κάθε κιλό ωφέλιμου φορτίου ενός Vanette. Ποια είναι όμως τα 3 κορυφαία Vanette της αγοράς σε αυτή την περίπτωση;

Sokon MiniVan

Καλύτερη αναλογία τιμής/ κιλό ωφέλιμου φορτίου
Με κόστος αγοράς από 7.900¤ (χωρίς τυχόν εκπτώσεις για τον πελάτη λόγω προγραμμάτων χρηματοδότησης ή του μέτρου της απόσυρσης), το Sokon Minivan καταφέρνει να προσφέρει την καλύτερη αναλογία (10,97¤ για κάθε κιλό ωφέλιμου φορτίου) καθώς το ωφέλιμο φορτίο των εκδόσεων με αυτό το κόστος ορίζεται στα 720 κιλά.

Dacia Logan Van

2η καλύτερη αναλογία τιμής/ κιλό ωφέλιμου φορτίου
Αν και η –αρχική- βασική τιμή αγοράς του ξεκινά από τα 11.090¤, το Dacia Logan Van βρίσκεται πολύ κοντά στον εκπρόσωπο της Sokon με 13.86¤/ κιλό ωφέλιμου φορτίου. Σε αυτό σημαντικό ρόλο διαδραμματίζει το υψηλότερο ωφέλιμο του που ανέρχεται στα 800 κιλά.

Piaggio Porter Van

3η καλύτερη αναλογία τιμής/ κιλό ωφέλιμου φορτίου
Χωρίς εκπτώσεις και λοιπές προσφορές, η βασική τιμή αγοράς του Piaggio Porter Van ξεκινά από τα 13.460¤. Σε συνδυασμό με το υψηλό ωφέλιμο φορτίο του που ανέρχεται στα 750 κιλά, το ιταλικό ελαφρύ επαγγελματικό επιτυγχάνει την 3η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας με 17,95¤ ανά κιλό ωφέλιμου φορτίου.