Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Μια νέα σειρά προϊόντων για την προστασία του αμαξώματος και του εσωτερικού με την ονομασία ProTect παρουσίασε η Toyota.

Νέα σειρά προϊόντων Toyota ProTect

3.406 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2012)

Η Toyota Ελλάς σε συνεργασία με την Toyota Motor Europe παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων που προσφέρουν επαγγελματική προστασία και εξαιρετικής ποιότητας φροντίδα στα οχήματα της ιαπωνικής εταιρείας.

Η νέα γκάμα προϊόντων με την ονομασία «Toyota ProTect» προσφέρει μια καινοτόμα προστατευτική… ασπίδα για την εξωτερική βαφή του αμαξώματος, την ταπετσαρία στο εσωτερικό του οχήματος αλλά και τις ζάντες αλουμινίου και είναι διαθέσιμα τόσο για τα καινούργια όσο και τα μεταχειρισμένα οχήματα της ιαπωνικής εταιρείας και εγγύηση πέντε (5) ετών από την εφαρμογή τους. Τα προϊόντα Toyota ProTect έχουν αναπτυχθεί και πιστοποιηθεί από την Toyota Ιαπωνίας και βασίζονται σε τεχνολογία της NASA που αφορά στην επίστρωση της εξωτερικής επιφάνειας πυραύλων και δορυφορικών κεραιών. Η γκάμα προϊόντων Τα Toyota ProTect προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία στο αμάξωμα αλλά και το εσωτερικό των οχημάτων της Toyota και πιο συγκεκριμένα: -Προστασία της διάρκειας χρώματος του αμαξώματος (Long Life Body Protector). Η προστασία που προσφέρει το προϊόν έχει εγγύηση 5 ετών. -Απόλυτη προστασία των ζαντών αλουμινίου (Alloy wheel Protector) έως και 400 βαθμούς Κελσίου. -Προστασία εσωτερικής υφασμάτινης ταπετσαρίας (Fabric Protector). Τα πλεονεκτήματα των Toyota ProTect διασφαλίζουν μειωμένο κόστος συντήρησης του οχήματος (ως προς την καθαριότητα του) καθώς και μακροχρόνια διασφάλιση της καλής εξωτερικής και εσωτερικής εμφάνισης του. Πιο συγκεκριμένα: -Το χρώμα του αμαξώματος διατηρείται σαν καινούργιο, δεν χρειάζεται κέρωμα και δεν ταλαιπωρείται από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου (UV). -Το Toyota ProTect λειτουργεί σαν προστατευτικό φίλτρο για τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα ενώ δεν επιτρέπει στο αμάξωμα να λερωθεί εύκολα. Η διάθεση και η εφαρμογή των προϊόντων Toyota ProTect γίνεται μέσω του δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Toyota σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με ιδιαίτερα προσιτό κόστος.