Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα μάσκα του Mercedes-Benz Sprinter φέρει τροποποιημένους αεραγωγούς οι οποίοι, πέραν της αισθητικής τους, συνάδουν και στην καλύτερη… οξυγόνωση του κινητήρα.

Τα φωτιστικά σώματα, τόσο μπροστά, όσο και πίσω, είναι εντελώς νέα και αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της σχεδίασης του νέου Sprinter.

To πλαίσιο του νέου Sprinter είναι τοποθετημένο 30 χλστ. χαμηλότερα σε σχέση με τον προκάτοχο του, γεγονός που μεταξύ άλλων συμβάλλει στη σημαντική μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή του οχήματος.

Πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση αμαξώματος

5.856 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2013)

Το πλήρως ανανεωμένο Sprinter έχει να επιδείξει σημαντικές σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχο του που κυρίως εστιάζονται στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος. 
Η μάσκα είναι τοποθετημένη πλέον σε πιο κάθετη κλίση και οι τρεις εισαγωγές αέρα εκατέρωθεν του λογότυπου της εταιρείας που δεσπόζει στο κέντρο, είναι μεγαλύτερες και με πιο δυναμικό σχήμα. 
Εντελώς νέα είναι και η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων που πλέον φέρουν τροποποιημένη «ομαδοποίηση» των λαμπτήρων, ενώ και ο προφυλακτήρας είναι πιο… τονισμένος και με πιο επιθετικό σχήμα. 
Αντίστοιχα, το κάλυμμα του κινητήρα που διατρέχεται από έντονα «νεύρα» είναι τοποθετημένο πιο ψηλά συμβάλλοντας εξίσου στον πιο δυναμικό χαρακτήρα του νέου μοντέλου την ίδια στιγμή που βελτιώνει την προστασία που το γερμανικό μοντέλο προσφέρει στους πεζούς στις περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο των crash-tests που διοργανώνει το EuroNCAP. 
Νέα είναι επίσης και τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι πιο περιορισμένες και εστιάζονται κυρίως στις νέες επενδύσεις, το νέο τιμόνι και τη βελτίωση του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας (νέο σύστημα πολυμέσων, κ.ά.).