Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Sprinter δεν είναι σημαντικά τροaποποιημένος, ωστόσο φέρει σημαντικές αλλαγές ουσίας ως προς την πληρότητα του εξοπλισμού και την ποιότητα της κατασκευής του.

Τα καθίσματα έχουν τροποποιηθεί πλήρως και διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή τους στη σκληρή χρήση.

Ο επιλογέας ταχυτήτων έχει τροποποιηθεί ενώ…

και στο επάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζονται νέα συστήματα πολυμέσων με οθόνη διαστάσεων έως και 5,8 ιντσών.

Αναβαθμισμένο περιβάλλον εργασίας για τον οδηγό

5.860 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2013)

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών, η Mercedes-Benz ανακοινώνει πως το νέο Sprinter εφοδιάζεται με νέα, πιο ανθεκτικά καθίσματα, νέο τιμόνι και εμπλουτισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. 
Έπειτα από εκατοντάδες χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του γερμανικού μοντέλου, αυτά που έχουμε να σημειώσουμε είναι τα εξής:
ΚατΆ αρχάς, το τιμόνι είναι νέο, με μικρότερη διάμετρο και πιο μεγάλη στεφάνη, γεγονός που αναβαθμίζει σημαντικά την άνεση του οδηγού κατά το χειρισμό του οχήματος. 
Παράλληλα, η Mercedes-Benz προσφέρει το ανανεωμένο Sprinter με πολλαπλά χειριστήρια στο τιμόνι του, γεγονός που αναβαθμίζει σημαντικά το έργο του οδηγού. Τα διάφορα χειριστήρια είναι τοποθετημένα σε σημεία με καλύτερη εργονομία, ενώ νέος είναι και ο επιλογέας ταχυτήτων. 
Πλήρως αναβαθμισμένα είναι και τα καθίσματα του γερμανικού μοντέλου, με το αφρώδες υλικό να είναι πιο «σφικτό», χωρίς ωστόσο να κουράζει μετά από πολύωρες μετακινήσεις. Παράλληλα, οι επενδύσεις είναι νέες και ειδικά εξελιγμένες, για να αντέχουν σε πιο σκληρή χρήση και παράλληλα για να καθαρίζονται πιο εύκολα. 
Ένα ακόμη στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι η βελτιωμένη ηχομόνωση της καμπίνας καθώς επίσης και ο πληρέστερος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. 
Συγκεκριμένα, το Sprinter εφοδιάζεται (έστω και προαιρετικά) με προβολείς ομίχλης Bi-Xenon, «έξυπνα» φωτιστικά σώματα που ακολουθούν την κίνηση του τιμονιού, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα υποβοήθησης της στάθμευσης «Parktronic», σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης στην ανηφόρα «Start-Off Assist», αισθητήρες φώτων και βροχής καθώς και με μετωπικούς αερόσακους για τον οδηγό και τον συνοδηγό, πλευρικούς αερόσακους και αντίστοιχους κεφαλής (τύπου κουρτίνας). 
Τέλος, εκτός του ανανεωμένου πίνακα οργάνων, στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζεται ένα νέου τύπου σύστημα πολυμέσων, με μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5,8 ιντσών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, ενώ είναι συμβατό και με πολλούς διαφορετικούς τύπους εξωτερικών πηγών δεδομένων (USB, SD Card, Aux-in, Bluetooth κ.ά.).