Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H εξαιρετική οδική συμπεριφορά του γερμανικού ελαφρού επαγγελματικού έγινε ακόμη καλύτερη.

    Κορυφαία οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης

    5.858 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2013)

    Από την σύντομη επαφή μας με το ανανεωμένο Mercedes-Benz Sprinter, το πρώτο πράγμα που κατέστη σαφές είναι πως, η εξαιρετική οδική συμπεριφορά του γερμανικού ελαφρού επαγγελματικού έγινε ακόμη καλύτερη. 
    Η ποιότητα κύλισης και η ηχομόνωση της καμπίνας είναι εξαιρετικές, ενώ το σύστημα διεύθυνσης είναι πιο σαφές και γρήγορο. Παράλληλα, η συνολική συμπεριφορά του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις, μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτή ενός επιβατικού οχήματος, με την ισχύ των φρένων και το εξαιρετικό στήσιμο των αναρτήσεων να κερδίζουν τις εντυπώσεις. 
    Το νέο αυτόματο κιβώτιο 7G-Tronic προσφέρει άμεσες και γρήγορες εναλλαγές σχέσεων, ενώ το ειδικό cruise-control που η Mercedes-Benz έχει εξελίξει, είναι εύχρηστο και αποδοτικό. 
    Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως, το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας του ανανεωμένου Sprinter υποδηλώνεται και διασφαλίζεται και από μια πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα ABS, ASR, EBD (Electronic Brake Distribution), BAS (hydraulic Brake Assist), LAC (Load Adaptive Control), ROM (Roll Over Mitigation), RMI (Roll Movement Intervention), EUC (Enhanced Understeering Contol), TSA (Trailer Stability Assist) κ.ά. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που οι υπεύθυνοι της Mercedes-Benz έχουν προσπαθήσει να εξελίξουν είναι ουσιαστικά ένα όχημα με πολλαπλά συστήματα ελέγχου της ενεργητικής του συμπεριφοράς που είναι σε θέση να προσφέρει σημαντική βοήθεια στον επαγγελματία οδηγό, καθιστώντας το έργο του πιο ξεκούραστο και προπάντων ασφαλές, τόσο για τον ίδιο και το φορτίο που μεταφέρει, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.