Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο Ford Ranger Double Cab Limited 2,2 4x4: Με στόχο την κορυφή

12.278 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2013)

Η Ford έχει ανακοινώσει πως μέχρι και το 2014 θα έχει ανανεώσει πλήρως τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της. Το νέο Ranger είναι ο πρώτος εκ των εκπροσώπων της που λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά (πριν από τα Transit Custom και Fiesta Van) και το σίγουρο είναι πως, επαναπροσδιο-ρίζει την κατηγορία των Pick-Up σε όλους τους τομείς.

Η Ford έχει θέσει ως ξεκάθαρο στόχο της, την κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των Pick-Up. Ακόμα και να μην υπήρχαν σχετικές δηλώσεις των υπευθύνων της, μια ματιά στα δεδομένα του νέου εκπροσώπου της, είναι ικανή να το επιβεβαιώσει. 
Έπειτα από εξαντλητικές δοκιμές άνω του 1,0 εκ. χλμ. σε 15 διαφορετικές χώρες, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες και μετά από περισσότερες από 30.000 δοκιμές (εικονικές ή σε εργαστηριακό περιβάλλον) σε τομείς όπως είναι η ασφάλεια, η αντοχή, η εργονομία, η οδική συμπεριφορά, η αεροδυναμική κ.ά., το νέο Ranger δεν θυμίζει σε τίποτε το μοντέλο που καλείται να αντικαταστήσει. 
Πως θα μπορούσε άλλωστε, δεδομένου ότι διαθέτει νέο πλαίσιο, αναρτήσεις, κιβώτια ταχυτήτων, σχεδίαση, και πολλά- πολλά άλλα. 
Παράλληλα, το εξαιρετικό αυτό όχημα που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στη διπλοκάμπινη έκδοση «Limited», έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο που παραπέμπει άμεσα σε πολυτελή επιβατικά οχήματα, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε πως, είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της κατηγορίας του που έχει μέχρι στιγμής αποσπάσει 5 αστέρια στις δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης του EuroNCAP. 
Επιπρόσθετα, το νέο Ranger εμφανίζει μειωμένο κόστος, τόσο χρήσης, χάρη στους πιο ολιγαρκείς σε καύσιμο αλλά ισχυρότερους κινητήρες του, όσο και συντήρησης, χάρη στα αυξημένα διαστήματα των προγραμματισμένων service που προβλέπει ο κατασκευαστής. 
Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά, γιατί όλα όσα γνωρίζατε για το Ford Ranger... μπορείτε να τα ξεχάσετε!