Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο PowerShift 3ης γενιάς.

Ο υποειδής πίσω άξονας συμβάλλει μεταξύ άλλων στη μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου.

Το νέο Actros είναι διαθέσιμο με 13 επιλογές κινητήρων που αποδίδουν ισχύ από 238 – 510 ίππους.

Σύστημα μετάδοσης της κίνησης

26.886 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2013)

Το νέο κιβώτιο Mercedes PowerShift 3


Το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των 12 σχέσεων διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων και είναι σε θέση να μεταφέρει τεράστια αποθέματα ισχύος και ροπής με απολύτως ακριβείς και ταχύτατες εναλλαγές σχέσεων στον πίσω άξονα. Η λειτουργία του βασίζεται στον συνυπολογισμό παραγόντων όπως το βάρος του οχήματος, η γωνία κλίσης του δρόμου και η θέση του πεντάλ του γκαζιού.

Υποειδής πίσω άξονας

Ο υποειδής πίσω άξονας μονής σχέσης μετάδοσης εντείνει την ιδιαίτερα ευχάριστη οδηγική αίσθηση στο νέο Actros. Η μικρή υποειδής εκκεντρότητα προκαλεί λιγότερες τριβές οδηγώντας σε εξοικονόμηση καυσίμου. Για καλύτερη διαμόρφωση του συστήματος μετάδοσης κίνησης, τα οχήματα χαμηλού πλαισίου και Low-Liner μπορούν να εξοπλιστούν με κιβώτιο ταχυτήτων με σχέση μετάδοσης 1:1. Επιπλέον, η σχεδόν διπλάσια γκάμα σχέσεων μετάδοσης πίσω άξονα, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, για σχεδόν κάθε χρήση στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, προσφέρει άλλη μία λύση εξοικονόμησης καυσίμου.

Πρωτοποριακοί κινητήρες Euro6

H γκάμα των κινητήρων του νέου Actros περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα 7,7,λτ, 10,7λτ. και 12,8λτ. σε 13 διαφορετικές εκδόσεις με ισχύ από 238 έως 510 ίππους.

Η εξαιρετική αποδοτική στρατηγική καύσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως το σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης Common-Rail X-Pulse, με απόδοση έως και 2.100bar.