Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έντονο ενδιαφέρον για το νέο Nissan Pick-Up

2.818 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2014)

Η Nissan συνεχίζει να «κεντρίζει» το ενδιαφέρον των φίλων της σχετικά με το νέο μοντέλο Pick-Up που θα παρουσιάσει στις 11 Ιουνίου, δημοσιεύοντας αυτήν τη φορά ένα βίντεο του νέου μοντέλου.

Όπως αναφέραμε προ ημερών, η Nissan αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Pick-Up το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ και δεν αποτελεί προπομπό της νέας γενιάς του Navara.

Ωστόσο, οι πληροφορίες στο διαδίκτυο υποστηρίζουν πως το νέο αυτό μοντέλο που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Ιουνίου, επιδεικνύει πολλαπλά κοινά στοιχεία με την επόμενη γενιά του δημοφιλέστατου –και στην ελληνική αγορά- ιαπωνικού ελαφρού ημιφορτηγού.

Από την πλευρά της, η Nissan συνεχίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων σχετικό με το νέο αυτό επαγγελματικό της μοντέλο, «ανεβάζοντας» αυτήν τη φορά ένα μικρό βίντεο που εστιάζεται στις διαδικασίες εξέλιξης που ακολουθήθηκαν.

Συγκεκριμένα, το νέο Pick-Up της Nissan έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές και έχει δοκιμαστεί σε διαδρομές συνολικού μήκους 1 εκ. χλμ. κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα, έχει περάσει από 40.000 ελέγχους ποιότητας για όλα τα μηχανικά μέρη.

Στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε φυσικά να γνωρίζουμε αν το εν λόγω μοντέλο θα είναι ο προπομπός της νέας γενιάς του Navara ή απλώς ένα Pick-Up που θα λανσαριστεί μόνο στην αγορά των ΗΠΑ. Το σίγουρο είναι πως και το νέο βίντεο της Nissan σχετικά με αυτό το… μυστηριώδες ελαφρύ επαγγελματικό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.