Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μέσα στο 2016 η Fiat Professional αναμένεται να παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του Strada (εικόνα) σε συνεργασία με τη Mitsubishi.

Fiat Pick-Up

Σύμφωνα με το 5ετές πλάνο του Ομίλου Fiat – Chrysler, όπως αυτό παρουσιάστηκε το Μάιο του 2015, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Pick-Up μέσα στο 2016.
Η υπάρχουσα επιλογή στη γκάμα της Fiat Professional, το Strada δεν θα συνεχίσει να προσφέρεται στις διάφορες αγορές της ΕΕ ωστόσο, ένα μοντέλο αναμένεται να εξελιχθεί και μάλιστα με τη συνεργασία της… Mitsubishi.
Με βάση αυτό το δεδομένο και μόνο, καθίσταται σαφές πως η Fiat Professional περνά σε μια νέα εποχή καθώς, το νέο Pick-Up της θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το Strada ενώ θα προσφέρεται και σε εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς.
Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Marchionne, επικεφαλής του Ομίλου, είχε… υποσχεθεί για πρώτη φορά την παρουσίαση ενός νέου μεγάλου Pick-Up από τη Fiat Professional από το 2006. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ενδείξεις, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία επέλεξε τελικά να μην εξελίξει ένα νέο δικό της μοντέλο αλλά να βασίσει το μελλοντικό της Pick-Up στη νέα γενιά του Mitsubishi L200 που έχει ήδη παρουσιαστεί επίσημα. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ