Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Hilux θα περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα με ισχύ έως και 177 ίππων.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις χρήσης, το νέο Hilux θα προσφέρεται με μονή, επιμηκημένη ή διπλή καμπίνα.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις χρήσης, το νέο Hilux θα προσφέρεται με μονή, επιμηκημένη ή διπλή καμπίνα.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις χρήσης, το νέο Hilux θα προσφέρεται με μονή, επιμηκημένη ή διπλή καμπίνα.

Η νέα -8η κατά σειρά- γενιά του Toyota Hilux παρουσιάστηκε πρόσφατα και σύντομα αναμένεται να λανσαριστεί σε περισσότερες από 180 χώρες.

Toyota Hilux

Μέσα στον Μάιο, η Toyota παρουσίασε την 8η κατά σειρά γενιά του Hilux για την αγορά της Ταϊλάνδης ενώ, όπως αναφέρεται, σύντομα το ιαπωνικό μοντέλο με συνολικές πωλήσεις άνω των 16 εκ. οχημάτων από το 1968, θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο (180 χώρες). 


Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, οι διαστάσεις του νέου Hilux είναι αυξημένες (μήκος +70χλστ., πλάτος +20χλστ.) ενώ βελτιωμένη είναι τόσο η ακαμψία του όσο και η οδική του συμπεριφορά.

Νέα σχεδίαση και βελτιωμένος εσωτερικός διάκοσμος
Η σχεδίαση του νέου Hilux έχει αρκετές διαφορές με τον προκάτοχο του ενώ, η αύξηση των διαστάσεων του αμαξώματος έχει επιφέρει βελτίωση της χωροταξικής διαρρύθμισης του εσωτερικού της καμπίνας, με τον «αέρα» για τα γόνατα των πίσω επιβατών να αυξάνεται κατά 35χλστ.

Ωφέλιμο έως και 1.240 κιλών
Ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται, το νέο Hilux θα προσφέρεται με διαφορετικές ρυθμίσεις για την ανάρτηση του (Standard, Heavy Duty και Comfort) ενώ το συνολικό μήκος του αμαξώματος του θα ανέρχεται έως στα 5.335 χλστ. Παράλληλα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το μεικτό βάρος του νέου Hilux θα ανέρχεται έως και στους 3,5t. και το ωφέλιμο φορτίο έως και στα 1.240 κιλά αντίστοιχα.

Νέοι κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων
Οι νέοι κινητήρες του Toyota Hilux θα επιδεικνύουν καλύτερη απόκριση στις εντολές του οδηγού ενώ τα διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης τους έχουν επίσης αυξηθεί. Σε ότι αφορά στις διάφορες αγορές της ΕΕ, το νέο Hilux θα προσφέρεται με δύο 4κύλινδρους πετρελαιοκινητήρες 2,4λτ. και 2,8λτ. αντίστοιχα που αποδίδουν ισχύ 150 – 177 ίππων και μέγιστη ροπή 400 – 450 Nm.
Αναφορικά με τις επιδόσεις τους, η Toyota αναφέρει πως η μέση κατανάλωση καυσίμου έχει μειωθεί κατά 10% σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ