Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις επίσημες διαβεβαιώσεις του κ. Carlos Gosn, επικεφαλής του Ομίλου Renault – Nissan, η γαλλική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2016 ένα νέο μοντέλο Pick-Up που θα βασίζεται στο νέο Nissan Navara.

Renault Pick-Up

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, η Daimler AG και ο Όμιλος Renault – Nissan αναμένεται να συνεργαστούν στην εξέλιξη νέων μοντέλων και μάλιστα την κατηγορία των Pick-Up.
Μεταξύ των μοντέλων που προκύψουν από αυτήν τη συνεργασία συγκαταλέγονται και δύο νέα μοντέλα Pick-Up που θα προκύψουν από το στρατόπεδο της Renault. Το πρώτο θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις και ωφέλιμο φορτίο και αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του 2015 – αρχές 2016.
Αν το εν λόγω μοντέλο είναι κατά πάσα πιθανότητα το νέο Dacia Duster Pick-Up (θυγατρική της Renault), τότε το δεύτερο θα φέρει σίγουρα το λογότυπο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και θα αρχίσει να παράγεται μέσα στο 2016 από το εργοστάσιο της Nissan στην πόλη Cuernavaca (Μεξικό) ενώ σε μετέπειτα βάση θα κατασκευάζεται και στις γραμμές παραγωγής της Cordoba (Αργεντινή) και της Βαρκελώνης (Ισπανία), μαζί με τη νέα γενιά του Nissan Navara.
Αν και δεν γνωρίζουμε αρκετές –σαφείς- πληροφορίες αναφορικά με το νέο αυτό Renault Pick-Up, το πιο πιθανό είναι πως θα βασίζεται στο πλαίσιο, το αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη της νέας γενιάς του Nissan Navara που έχει ήδη παρουσιαστεί. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ