Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο Hyundai Santa Cruz παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ στις αρχές του 2015 και εφοδιάζονταν με έναν 2,0λιτρο κινητήρα 190 ίππων.

Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης του έφερε ένα ειδικό σύστημα που του επέτρεπε να αυξομειώνει το μήκος του με την μετακίνηση του δαπέδου κατά τον διαμήκη άξονα του οχήματος.

Hyundai Santa Cruz

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η Hyundai αναμένεται –εκτός απροόπτου- να εγκρίνει τελικά την παραγωγή ενός νέου μοντέλου Pick-Up ενώ αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στην επόμενη 2ετία. 
Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά το σχετικό πλάνο της κορεάτικης εταιρείας προχωρήσει, σε μεγάλο βαθμό θα βασίζεται στην εξαιρετική επιτυχία και υποδοχή που δέχθηκε το πρωτότυπο «HCD-15 Santa Cruz» που είναι πρωτοπαρουσιαστεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS, 12 – 25/1/2015). 
Σε σχετικές δηλώσεις του, ο υπεύθυνος για τα προγράμματα Έρευνας και Εξέλιξης της Hyundai, κ. Park Byung-cheol, τόνισε μεταξύ άλλων πως υπάρχουν ακόμη αρκετά ζητήματα που επιβάλλεται να διευθετηθούν προκειμένου ένα τέτοιο εγχείρημα να μπορέσει να υλοποιηθεί. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα, σε ποια πλατφόρμα θα βασίζεται το μελλοντικό Hyundai Santa Cruz Pick-Up. Πέραν αυτού, είναι μάλλον πρώιμο να κάνουμε υποθέσεις για το ενδεχόμενο λανσαρίσματος του εν λόγω μοντέλου πχ. μόνο στην αγορά των ΗΠΑ ή και την έλευση του και στις διάφορες αγορές της ΕΕ. 
Σχετικά με το πρωτότυπο Santa Cruz Pick-Up, αξίζει να αναφέρουμε πως εφοδιάζονταν με έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 190 ίππων και ροπή 407Nm. Το σύστημα 4κίνησης του έφερε την ονομασία «HTRAC» ενώ χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης του μπορούσε να αυξομειωθεί καθώς το δάπεδο του μπορούσε να μετακινηθεί σαν… συρτάρι. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ