Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές –ανεπιβεβαίωτες- εικόνες και πληροφορίες αναφορικά με ένα μελλοντικό Pick-Up από την Kia.

Kia Pick-Up

Η Kia έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν το διαδίκτυο με διάφορες φήμες που αφορούσαν το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός μοντέλου στην κατηγορία των Pick-Up.
Δεν πρέπει άλλωστε να παραβλέπουμε πως, το 2004, η Kia είναι παρουσιάσει ένα πρωτότυπο ελαφρύ ημιφορτηγό με την ονομασία «Mojave» ωστόσο, το εν λόγω πρόγραμμα δεν προχώρησε.
Οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της εταιρείας αναφέρουν πως το ενδιαφέρον των υπευθύνων της για την εξέλιξη ενός νέου Pick-Up αναθερμαίνεται ωστόσο, τίποτε δεν μπορεί προς το παρόν να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς εκτός των άλλων, δεν υπάρχει και επίσημη επιβεβαίωση από την Kia.
Παρόλα αυτά, αρκετοί σχεδιαστές με… άκρες στα ενδότερα των διεθνών αυτοκινητοβιομηχανιών, έχουν ήδη σπεύσει να δώσουν μορφή στο μελλοντικό Pick-Up της Kia, όπως και η εικόνα που σας παρουσιάζουμε αν και οφείλουμε να παραδεχθούμε πως επιδεικνύει αρκετές ομοιότητες με το νέο Kia Sorento.
Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες εξελίξεις… 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ