Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του VW Caddy είναι λιτός αλλά ελκυστικός σχεδιαστικά και με προσεγμένη ποιότητα κατασκευής.

Η ειδική θήκη στην οροφή του οχήματος αποδεικνύεται πολύ πρακτική ενώ εξαιρετική είναι και η ηχομόνωση της καμπίνας.

Η κεντρική κονσόλα περιλαμβάνει τα χειριστήρια για τον κλιματισμό καθώς και αρκετές αποθηκευτικές θήκες για μικροαντικείμενα στο κάτω μέρος της.

Μεταξύ των καθισμάτων υπάρχουν θέσεις για τέσσερα ποτηρία καθώς και κάποια μικροαντικείμενα.

Καλαίσθητο, άνετο και ποιοτικό εσωτερικό

8.848 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2014)

Στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του VW Caddy κυριαρχεί η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και αποφεύγονται πάσης φύσεως προσπάθειες… εντυπωσιασμού.
Η στιβαρή κατασκευή, η απουσία ενοχλητικών τριγμών και η πολύ καλή ηχομόνωση αποτελούν βασικά προτερήματα του γερμανικού Vanette ενώ ως πολύ καλοί κρίνονται οι αποθηκευτικοί χώροι. Μεταξύ αυτών τις εντυπώσεις κερδίζει η θήκη – ράφι στην οροφή της καμπίνας.
Όπως προαναφέραμε, ο βασικό εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης ωστόσο, για όσους το επιθυμούν, το Caddy Van μπορεί να εφοδιαστεί με πολλαπλά επιπλέον στοιχεία όπως πλευρικοί αερόσακοι κ.ά.
Ευρύ είναι και το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού χωρίς να παραβλέπουμε πως το πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι και κάθισμα του οδηγού, επιτρέπουν την γρήγορη εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο του χειριστή του οχήματος.