Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

4 δεκαετίες κορυφή. First choice συνεργάτης!

6.036 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2021)

Ο λόγος για την Agioutantis Group, η οποία για 4 δεκαετίες κατέχει κυρίαρχη θέση στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ψυγείων κοντέινερ. Γιατί όμως είναι μία κορυφαία εταιρία στο αντικείμενο της; Την απάντηση δίνει ο ένας εκ των δύο συνεχιστών από την 2η γενιά της επιχείρησης, ο κ. Δημήτρης Αγιουτάντης, ο οποίος μίλησε στο pro.autotrtiti.gr. Ας δούμε τι μας είπε!

Η Agioutantis Group προσφέρει αξιόπιστα ψυγεία - κοντέινερ, οικονομικά σε κατανάλωση ρεύματος τόσο προς πώληση όσο και για ενοικίαση. Εισάγει ψυγεία όλων των διαστάσεων (13,5m-12m-6m-3m) και για όλη την Ελλάδα. Με ρύθμιση θερμοκρασίας από -30 C έως +30 C βαθμούς Κελσίου. Με ρύθμιση εξαερισμού & αφύγρανσης η οποία ρυθμίζεται ανάλογα με το εμπόρευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρει 1 χρόνο εγγύηση στα μεταχειρισμένοα κοντέινερ και 5 στα καινούρια.

Επιπλέον προσφέρει, προς πώληση ή ενοικίαση, και γεννήτριες τύπου clip on/off (κατάλληλες για ψυγεία – container ώστε να διασφαλίζουν την σταθερή θερμοκρασία του εμπορεύματος κατά την οδική μεταφορά του). Οι γεννήτριες περιλαμβάνουν ως προαιρετικό εξοπλισμό και τη δυνατότητα ελέγχου καλής λειτουργίας, κατά το ταξίδι, με απομακρυσμένη παρακολούθηση.


"Βρισκόμαστε 4 δεκαετίες στην κορυφή"

Η Agiotantis Group ξεκίνησε την πορεία της το 1984 με ιδρυτή τον κ. Ιωάννη Αγιουτάντη και γρήγορα κατάφερε να κερδίσει την φήμη της ως παρόχου top προϊόντων και υπηρεσιών. Το να είσαι 40 χρόνια στην κορυφή είναι ένα επίτευγμα που λίγες εταιρίες μπορούν να πετύχουν.

Πως όμως τα έχει καταφέρει η Agioutantis Group. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, το στοιχείο εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό; Όπως τονίζει ο κ. Αγιουτάντης, "το βασικό πλεονέκτημα που έχουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι είμαστε η μόνη εταιρία που παρέχει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες. Διαθέτουμε 
εξειδικευμένο προσωπικό για τα ψυγεία κοντέινερ, προσφέρουμε εξυπηρέτηση 24 ώρες, όλο τον χρόνο και έχουμε μεγάλο stock ανταλλακτικών. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μία πλήρη συνεργασία – σχέση μαζί τους, που δεν σταματά την ημέρα που θα παραδώσουμε το κοντέινερ, άλλα είμαστε πάντα εκεί σε ότι χρειαστούν! Από το να τους εξηγήσουμε πλήρως την λειτουργία του κοντέινερ, μέχρι και να λύσουμε τυχόν προβλήματα που θα εμφανιστούν στην πορεία. Επιπλέον έχουμε την δυνατότητα εμείς οι ίδιοι να προσαρμόσουμε το κοντέινερ ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Για παράδειγμα μπορούμε να τοποθετήσουμε φως στο κοντέινερ ή να προσθέσουμε κουρτίνες PVC, ώστε να διατηρείται η ψύξη κατά το άνοιγμα της πόρτας. Επίσης παρέχουμε και έλεγχο θερμοκρασίας με απομακρυσμένη παρακολούθηση, ιστορικό καταγραφής θερμοκρασίας και λειτουργίας, αλλά και σύστημα ασφαλείας διακοπής ψύξης κατά το άνοιγμα της πόρτας".


"First Choise – πιστοποιημένος συνεργάτης για παγκόσμιους leaders της ναυτιλίας"

Η εταιρεία μας –λέει ο Κος Αγιουτάντης- είναι μια "First Choise" εμπορική και τεχνική εταιρεία εξειδικευμένη αποκλειστικά στα ψυγεία container (με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος) και πιστοποιημένη με ISO 900:2008 από τον φορέα διαχείρισης BUREAU VERITAS. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει καταφέρει να συνάψει συνεργασίες με πολύ μεγάλες εταιρίες παγκοσμίου φήμης. Όπως λέει άλλωστε και ο κ. Δημήτρης Αγιουτάντης, " συνεργαζόμαστε με πολύ μεγάλες εταιρίες παγκοσμίου βεληνεκούς, που ανήκουν σε διαφορετικές εμπορικές κατηγορίες. Για παράδειγμα κατέχουμε εξέχουσα θέση στον χώρο των ναυτιλιακών μεταφορών, έχοντες συνάψει συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες με διεθνή εκτόπισμα. Επίσης, συνεργαζόμαστε με την Cosco, αλλά και με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, όπως το Costa Navarino στην Μεσσηνία, φαρμακευτικές εταιρίες όπως η ΒΙΑΝΕΞ. Τέλος προσφέρουμε υπηρεσίες και στον αγροτικό τομέα για ψύξη γεωργικών προιόντων".


"Θα είναι δύσκολα, μα είμαστε έτοιμοι"

Τους τελευταίους μήνες η αγορά έχει χτυπηθεί πολύ από την πανδημία. Όλες οι επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί το ίδιο και η Agioutantis Group, η οποία αντιμετώπισε τις δυσκολίες του κλάδου της.

"Η πανδημία δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον δικό μας κλάδο, αφού ένας από τους κύριους τομείς δραστηριοποίησης των πελατών μας, είναι οι μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες χτυπήθηκαν ανεπανόρθωτα το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού στην ουσία δεν δούλεψαν" είπε ο κ. Αγιουτάντης και πρόσθεσε όσον αφορά τις προβλέψεις τους για το μέλλον, "Πιστεύω ότι τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά για την αγορά, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν. Πολλά θα κριθούν από την τουριστική κίνηση που θα υπάρξει από την άνοιξη και μετά".