Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο μήκος του χώρου φόρτωσης, σε παρένθεση είναι η επίδοση με ανοιχτή την καταπακτή του συνοδηγού, ενώ στο πλάτος, σε παρένθεση βρίσκεται η απόσταση μεταξύ των δύο θόλων.

Μήκος/Πλάτος/Υψος χώρου φόρτωσης

22.486 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2019)

Μέγιστο μήκος χώρου φόρτωσης (χλστ.)
Ένα από τα βασικά προτερήματα των Compact Vanettes είναι η εξαιρετική αναλογία μήκους αμαξώματος / μήκους χώρου φόρτωσης που προσφέρουν. Σε αυτό βοηθά και το ανοιγόμενο διαχωριστικό στη θέση του συνοδηγού, το οποίο μπορεί να αυξήσει το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης έως και 1 μέτρο! Κορυφαίο σε αυτό τον τομέα είναι το Ford Transit Courier, με μέγιστο μήκος φόρτωσης τα 1.620 χιλιοστά, ενώ με ανοιγμένο το διαχωριστικό του συνοδηγού, φτάνει και τα 2.593 χλστ..

Ιδιαίτερης μνείας σε αυτόν τον τομέα χρίζει το Piaggio Porter Van, που ενώ έχει το μικρότερο μήκος αμαξώματος (μόλις 3,4 μέτρα) και ενώ δεν έχει ανοιγόμενο διαχωριστικό, χωράει εμπορεύματα μήκους 1.910 χλστ., νούμερο άκρως εντυπωσιακό.

Μέγιστο πλάτος χώρου φόρτωσης (χλστ.)
Το πλάτος του χώρου φόρτωσης στα μοντέλα του συγκριτικού μας αγγίζει το 1,5 μέτρο, με μόνη εξαίρεση το Piaggio, του οποίου ο χώρος φόρτωσης έχει πλάτος 1.270 χλστ.. Παρόλα αυτά στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν προεξέχουν οι θόλοι των τροχών, με αποτέλεσμα το παραπάνω νούμερο να είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμο. Η απόσταση ανάμεσα στους θόλους στα υπόλοιπα τέσσερα μοντέλα ξεπερνά το 1 μέτρο, με κορυφαία την επίδοση του Mercedes-Benz Citan Compact με 1.219 χλστ..

Μέγιστο ύψος χώρου φόρτωσης (χλστ.)
«Το ύψος μετράει», και στην περίπτωση των ελαφρών επαγγελματικών αυτό ισχύει εις διπλούν. Έτσι και τα 5 μοντέλα του συγκριτικού μας, «χωράνε» εμπορεύματα ύψους πάνω από 1.200 χλστ. ενώ με κορυφαίες τις τιμές των Piaggio Porter Van (1.310 χλστ.) και Mercedes-Benz Citan Compact (1.258 χλστ.).