Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δοκιμάζουμε το πιο δυνατό pick up

2.881 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2007)

O εκπρόσωπος της Nissan στην κατηγορία των pick up, το Navara, στην έκδοση με τους 200 ίππους τοποθετείται στην κορυφή έναντι των ανταγωνιστών του όσον αφορά στην ισχύ, ενώ παρ’όλη την αύξηση της απόδοσης παραμένει πολιτισμένο και ασφαλές με αυξημένα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας.

Λίγο καιρό πριν λανσαριστούν στην ελληνική αγορά τα νέα pick up με αυξημένη ιπποδύναμη Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων της Nissan, είχε… προνοήσει μέσω του αγωνιστικού της τμήματος του «Sporteam» να αυξήσει την απόδοση του ήδη δυνατού κινητήρα των 2,5 λτ. από τους 174 ίππους στους 200. Παρόλη την αυξημένη ισχύ, το pick up της Nissan στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και δε δείχνει αδυναμίες στο δρόμο. Αντιθέτως, ο οδηγός είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους 200 ίππους του κινητήρα και να κινηθεί σε κάθε διαδρομή σε ρυθμούς… GTI.

Όπως είναι αναμενόμενο το ιαπωνικό pick up έγινε ακόμα πιο γρήγορο χωρίς το μηχανικό σύνολο να χάσει τον πολιτισμένο του χαρακτήρα και την χαμηλή ένταση του παραγόμενου θορύβου. Πρόσθετα, με το κιτ αύξησης της ισχύος υπήρξε βελτίωση στο τράβηγμα κάτω από τις 2.000 σ.α.λ. όπου υπήρχε μία σχετική υστέρηση στο μοτέρ των 174 ίππων, ενώ η βελόνα του στροφόμετρου συναγωνίζεται αυτή του ταχύμετρου για το ποια θα φτάσει πιο γρήγορα στο «τέρμα».

Περισσότερες πληροφορίες για το Nissan Navara 200 PS θα βρείτε στο τεύχος 3/07 του auto τρίτη Επαγγελματικά…