Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

5η Διημερίδα του Οργανισμού ITS HELLAS

3.109 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Ο Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών «ITS Hellas» σας προσκαλεί στην 5η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα».

Η εν λόγω διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 17 – 18 Δεκεμβρίου 2019, στο κεντρικό αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών (Αναστάσεως 2 & Τσιγαντέ, δίπλα στη στάση Μετρό «Εθνική ¶μυνα).
Η διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας και του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος.
Η ετήσια αυτή εκδήλωση πραγματοποιείται για 5η χρονιά, αποτελώντας πλέον θεσμό για την ανάδειξη της δυναμικής του ελληνικού κλάδου των Μεταφορών. Βασικός της στόχος είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου τις προκλήσεις και τις ανάγκες του κλάδου, καθώς και τα οφέλη της υιοθέτησης και της ευρείας εφαρμογής των Τεχνολογικών Πληροφοριών και Επικοινωνίας για την ανάπτυξη αποτελεσματικών και αποδοτικών λύσεων προς όφελος τόσο των χρηστών όσο και του περιβάλλοντος. Βασική επιδίωξη για ακόμη μια χρονιά είναι η επίτευξη της μέγιστης δυνατής ανάπτυξης, η διασφάλιση της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας του συστήματος μεταφορών της χώρας, αλλά και η εξεύρεση των πλέον κατάλληλων λύσεων στα θέματα που προκύπτουν.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν την επίσημη πρόσκληση εδώ.