Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η «χρυσή τομή» στα Vanette

2.121 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2007)

Στο νέο τεύχος (No. 5/2007) του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί δοκιμάζουμε τη νέα γενιά του ιδιαίτερα κομψού και ποιοτικού Οpel Astra Van που είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με κόστος από 13.720 € και κινητήρες ισχύος από 90- 120 ίππους.

Ο νέος εκπρόσωπος της Opel στην κατηγορία των Vanette καταφέρνει να συνδυάσει με απόλυτη επιτυχία βασικές αρετές ενός επιβατικού οχήματος όπως η πολύ καλή οδική συμπεριφορά, το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας καθώς και ο πλούσιος σχετικός εξοπλισμός, με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά ενός σκληροτράχηλου επαγγελματικού οχήματος όπως ο –μεγάλων διαστάσεων- χώρος φόρτωσης, οι περιορισμένες διαστάσεις προκειμένου να διασφαλίζεται ένα καλό επίπεδο ευελιξίας εντός της πόλης και οι ισχυροί και συνάμα οικονομικοί κινητήρες.

Βασισμένο στην στέισον βάγκον έκδοση του νέου γερμανικού μοντέλου, το Astra Van διαφέρει εξωτερικά χάρη στην απουσία πίσω πλευρικών παραθύρων. Στο εσωτερικό έχει αφαιρεθεί η πίσω σειρά καθισμάτων προκειμένου να διαμορφωθεί ένας επίπεδος και -πλήρως αξιοποιήσιμος- χώρος φόρτωσης με διαστάσεις 1.796x1.376x1.100 χλστ. Αντίστοιχα το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του ορίζεται στα 665 κιλά και ο συνολικός όγκος φόρτωσης στα 1,58 κ.μ.

Σε ότι αφορά στη γκάμα των κινητήρων, οι επιλογές αφορούν σε έναν 1.400άρη βενζινοκινητήρα Twinport με ισχύ 90 ίππων και ροπή 125 Nm και δύο πετρελαιοκινητήρες CDTI χωρητικότητας 1,7 και 1,9 λίτρων που αποδίδουν ισχύ 100 και 120 ίππων ενώ η μέγιστη αποδιδόμενη τιμή της ροπής τους ορίζεται στα 240 και 280 Nm αντίστοιχα.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με την νέα πρόταση της Opel στη κατηγορία των Vanette μπορείτε να βρείτε στο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί.