Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H PACCAR εδραιώνεται στη Γερμανία

2.242 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2007)

Η PACCAR Financial Services (PFS) ανακοίνωσε την απόκτηση της Truck Center Hauser GmbH (TCH), μιας από τις επικρατέστερες εταιρείες leasing στην γερμανική αγορά προκειμένου να αναβαθμίσει σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες της αναφορικά με τη γκάμα των φορτηγών της DAF.

Η PACCAR Financial Services (PFS) ιδρύθηκε το 1980 στις ΗΠΑ και διαθέτει ένα στόλο 28.500 οχημάτων. Έχοντας διαδραματίσει μεγάλο στην ανάπτυξη του ομίλου PACCAR, αξίζει να σημειώσουμε πως το έτος 2006 ήταν η 13η συνεχόμενη χρονιά που η PFS παρουσίασε σημαντικά κέρδη.

Στη προσπάθεια της όμως να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στις αγορές της ΕΕ μέσω της DAF (θυγατρική του Ομίλου PACCAR), η PFS ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας Truck Center Hauser GmbH (TCH). Η εν λόγω εταιρεία leasing συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στην Γερμανική αγορά και μάλιστα κατά τη διάρκεια του 2006 απέσπασε το ειδικό βραβείο «Best Renal and Leasing Company» από τους αναγνώστες του έγκυρου περιοδικού «EuroTransportMedia». Με αυτόν τον τρόπο η PFS θα είναι σε θέση να προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και ευέλικτες προτάσεις στους πελάτες της που επιθυμούν την αγορά φορτηγών της DAF.