Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στα σκαριά ένα Ford F-150 Turbo;

2.149 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2008)

Μια ενδιαφέρουσα είδηση μας έρχεται από την άλλη όχθη του Ατλαντικού και αφορά το δημοφιλές Pick-Up, Ford F-150. Σύμφωνα με ορισμένα περιοδικά η Ford εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του θρυλικού F-150 με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 500 ίππων.

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Pick-Up στην αγορά των ΗΠΑ διαφέρουν κατά πολύ με τα αντίστοιχα μοντέλα που προσφέρονται στην Γηραιά ήπειρο.

Πέραν των τεράστιων διαστάσεων και μεταφορικών δυνατοτήτων τους, αξίζει να σημειώσουμε και περιπτώσεις μοντέλων όπως το Dodge Ram, το οποίο κινείται από ένα V10 υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο.

Δεδομένου ότι το Ford F-150 αποτελεί τον πιο καλοπουλημένο εκπρόσωπο της κατηγορίας, οι φήμες αναφέρουν πως στο στρατόπεδο της εταιρείας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μια νέα –συλλεκτική- έκδοση του με την κωδική ονομασία «Raptor» που θα διαφέρει από τις συμβατικές χάρη στη μειωμένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, τα αυξημένα μετατρόχια, τα αναβαθμισμένα φρένα κ.ά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η γκάμα των διαθέσιμων τροχών θα είναι διαστάσεων από 30- 35 ίντσες. Ωστόσο τα σημαντικά νέα αφορούν στο μηχανικό σύνολο που θα αναλάβει την κίνηση του Raptor με τις φήμες να αναφέρουν ακόμα και ένα V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ έως και 500 ίππων.