Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ford Ranger βγαλμένο από το Le Mans

1.742 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2008)

Η Ford Μ. Βρετανίας αποφάσισε να δώσει μία νέα πνοή στο επαγγελματικό της όχημα, προσφέροντας περιορισμένο αριθμό του Wildtrak Ranger με σπορτίφ χαρακτηριστικά, συγκεκριμένο χρώμα (Performance Blue) και τις χαρακτηριστικές λωρίδες του Le Mans να κοσμούν το καπό.

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι σήμα κατατεθέν της Ford σε παλιότερα σπορ μοντέλα (Focus RS), αλλά και σε πιο πρόσφατα όπως τα Focus ST και Fiesta ST και από ότι φαίνεται θα γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και στο Ranger, καθώς την προηγούμενη χρονιά πουλήθηκαν 7.600 Ranger, περίπου το 20 % της αγοράς δηλαδή.

Η έκδοση Ford Ranger Wildtrak περιλαμβάνει ABS, Electronic Brakeforce Distribution (EBD), κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και το εκτός δρόμου κέντρο πληροφοριών στο στάνταρ εξοπλισμό. Εξοπλίζεται με τον τρίλιτρο κινητήρα Duratorq TDCi, ο οποίος αποδίδει 156 ίππους και συμπληρώνει αυτό το πλήρες πακέτο για ένα ικανό και ανεξάρτητο Pick-Up.

Ωστόσο οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν αναφέρουν αν πρόκειται να επεκταθεί η παραγωγή των συγκεκριμένων εκδόσεων του Ranger καθώς και η διάθεση τους (έστω και σε περιορισμένο αριθμό) και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπως η ελληνική.